Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoşgeldi
Mislim da mi nismo spremni za ove stvari...to ce se pokaziti odmah jer nema snijega...da je samo trosak aviona od BL-SA isplacen kao poticaj za mali biznis,dobit bi bila visestruka
Bice snijega, bice... nemoj negativu odma’
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Penzije 300 KM E EM I VAS I BAKLJU ☝️
Cijelo Sarajevo je jedan veliki duh nekadašnjeg velikog grada. Sarajevo je danas jedan novi grad u nastajanju, a ovim tempon i načinom, neće zadugo premašiti svoju nekadašnju veličinu u svim relevantnim sferama - ekonomija, kultura, sport, organizacija ikvalitet života.
Sarajevo je to već premašilo, jer je Sarajevo sad kanton. Sarajevo danas posjeti više turista, ima više hotela. Sarajevo ima više vjerskih objekata i više vjernika. Sarajevo ima veće kupovne centre itd. duga je lista.
@Danac E jes' mi vjerski objekat više i tržni centar mjerilo sveopšteg napretka. Idi glasaj za Bakira i Sebiju i budi sretan.
zasto u ovako nesto nisu ukljuceni sportisti, djeca, itd? ne morate bas sve vi kravatasi raditi
Pa i oni su nekad bili djeca.
Olimpijsko selo treba izgraditi u Istocnom Sarajevu.
Parada pijanstva i kica
Baklju preuzeo Nurija Limun :)
Lijepo za vidjeti i podsjeca na davnu 1984-u kada se Sanda Dubravcic stepenicama popela na istocni dio tribine i zapalila olimpijski plamen na stadionu Kosevo. Tada je Mika Spiljak bio predsjednik predsjednistva SFRJ i kad ga je Juan Antonio Samaran najavio da odrzi kratki govor prije zvanicnog otvaranja ZOI 84 imao je problema da izgovori njegovo prezime izgovorivsi nesto kao Mika Spicak. Snijega je bilo i za "izvoz", mada je 8.-i februar 1984.-e bio bez ikakvih padavina u seheru..
@Spectatorr Kamionima se dovozio vojska sve zategla ko staklo.
@Prcator E pa da nisam bio tu mozda bih ti i povjerovao i ne bih ni odgovorio, ali izmedju ostalog sam kao student tada radio na objektu Zetra ( unutrasnjost) sa Skopskom firmom Treska koja je imala logo TPECKA i koja je radila montazni dio tribina. Kad sam dosao u Ljubljansku banku u tadasnjoj ul. JNA sluzbenica mi nije htjela isplatit oko 3500 DEM u dinarima bez petog primjerka potpisanog od sefa Samuela. Zlatno vrijeme bilo bez ovih danasnjih ober lopova ili nacional-socijalista
SRETNO I BERIĆETNO. BRAVO ZA GRADONAĆELNIKE !
Ako je Skaka preuzeo baklju u Rimu, ko zna sta je sad pogrijesio :)
Plamen mira,ja ironije boze moj stigao prvo u Genocidnu i oni ga oskrnavili.Dje ces njima plamen mira u ruke.Za njih je samo kama,cvarci i slanina.
E JADNI MI, SKAKA KOJI JE JEDVA ZAVRSIO FAKULTET U TRAVNIKU NOSI PLAMEN????
da li je to taj plamen :)
Vise bi nam pasalo da su nam dali Kost mira.
Kupujem kaurmu naveliko! Placam gotovinski!
Parada kicha.
Sve super! Samo sta traze Sefko i Zeljko tu???? Vidis da je crveni tepih preuzak za sviju.
isli se vozati avionom :)
Daj Komsicu to vatreno Zvizdicu da se pohvali kako je oruzije drzao u ruci da ne pricaju da nije😂😂😂😂😂