Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je igrati kad je selektor Rale.
Sigurno je ob ecao boljaprava borcima do 7- ogoktobra a poslije🖕
qurac bi se vi igrali da vam nije bilo Srba!?
konacno bez turskih zastava...-:))
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Zasto je ovaj lopov ovdje na ovakvom dogadjaju?
@sabahudin_kalesija jebbem ti onu što te rodila!
@sabahudin_kalesija 🖕🐷🖕
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
poturice svakog dana o ratu, niste normalni... bem vas izrode poturceni
,,grad heroja" !!! Kako nije.Grad pao VRS usla u Gorazede.Zaustavljaj akciju,pregovori u Grcakoj.Izlazi iz grada... Ali mora se priznati da ste se dobro branili ali pali ste.
Hocemo neki mir i toleranciju, hocemo bez nacionalizma, a svi masemo nekim ratnim zastavama po nekim xy dogadjajima. Pizde smo od naroda, svi do jednog.
A jeli kokarda i trobojka ratna zastava i jeli zastava sa ljiljanima zastava međunarodno priznate RBiH do 1997.?
@garfieldX drug izvini, al kad drugi/treci budu mahali zastavama koje su visile pred zgradom UN onda cemo moci prosipati tu retoriku... ljiljani nikad nisu bili zlocinacki ni u misli ni u praksi (oni koji su nosili ljiljan, a cinili zlocine nek izgore sve do jednog sto se mene tice) al porediti cistocu ideje ljiljana s nekim drugim zastavama koje se masu ovdje je bezobrazno
Sportske a zastave armije bih??
GOVNAZDE
Oni koji ne poznaju svoju historiju ne zasluzuju svoju budućnost! Grade heroja živi nam vjecno i neka u tebi mladost bude jos ljepsa!