Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Travnjak izgleda super, bruka i sramota je da u citavoj drzavi postoje samo dva terena sa ovakvim travnjakom
@RonChekalski Kompleksaš sam al najveci
@RonChekalski kako mi je drago viditi da vam je krivo pa pisete svakakve gluposti da bi ovaj projekat oblatili, a zapravo samo pokazujete koliko ste zaostali i glupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ODLICNO!!!! JOS POKRETNE REKLAME DOLAZE, FARBANJE REFLEKTORA, NOVE KLUPE !!!! PA U OKTOBRU KROV NA ISTOKU!!!! SVAKA CAST UPRAVI NA CELU SA SENADOM MISIMOVICEM!!!
Danas zavšen jedan reflektor, još dva da se zavrse.
Naprijed ŽELJO ljubavi moja
Jos nam samo trebaju lopte u bojama da se ne bi zajebavali zimi
Pogledajte stadion PSG i njihovu podlogu oko trave i bit ce vam sve jasno.
Hram fudbala
de brujne na aparatima
bolje da je ostalo zeleno ovako kao rukometni teren
bolji je Amaw on je rekao sta ce nam stadion kad nas gleda 2 hiljade ionako..Amawa vratiti da se podriguje na presicama....Miske svaka cast od kokosinjca do reprezentativnog stadiona a sto titule nema to je do igra a koji bojkotuju svakog trenera
Svaka čast ljudima koji rade prave stvari u klubu. Veliki Željo! Nikom te ne damo! 🇧🇦⚽️🏆
Fenomenalno ! nemam rijeci zaista, dokaz da se uz vlastita sredstva i pomoc lokalne zajednice (opstina, kanton) moze nesto napraviti, treba vidjeti samo na sta je stadion licio do marta 2016., za dvije godine cuda napravise ... Sa druge strane kada bi se i ostali klubovi ugledali na FK. Željezničar, pa uradili barem polovinu poslova, stadioni i uslovi na njima bili bi mnogo boljI, ostaje veliki žal sto i na stadionU Koševo nisu uradili teren
jer su i oni dobili pola miliona od kantona, ocito CRS koji upravlja stadionom pa i FKS nisu uspjeli iznaci ostatak sredstava za novi teren, pa su pola miliona bukvalno bacili u vjetar a bila je to jedinstvena prilika da se nesto napravi, vjerujem da ce Željo do stote godisnjice uz ovakav tempo 2021 imati komplet novi stadion ! SRETNO !
Moze dobit nagradu najruzniji stadion u Europi
Puno ljepse bi bilo da je ovaj plavi dio umjetna trava u istoj visini sa travnjakom. Ono nesto kao itison lose izgleda, vjerovatno ce se brzo unistiti kad krenu kise i snijegovi. To su vas zeznuli, ja licno nikad nisam vidio nesto slicno na stadionu. U svakom slucaju vi najbolje znate, od mene cestitke, ali meni ta firma ne bi radila nista sigurno.
Na krajevima sam vidio da su nasipali obican asfalt, to izgleda jako lose i amaterski. Na kraju, na Grbavici se barem nesto radi, dok se na Kosevu samo krade.
@MislimNaTebe Majmune, pise da su radovi na umjetnoj podlogi pri kraju. To znaci ostaje ovako Previse si ti glup da shvatis da za taj novac koji je Zeljo dao travnjak i sve oko travnjaka mora da bude sve maksimalno najbolje.
Jbg. sad mu i ime mijenjajte, nije više " Grbavica "... !!!
jest grdan ovaj plavi dio. valjda vremenom malo izblijedi.