Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj Fele nemoj me trzat. ocekujem da dernes onog fem cavica.
a Dzeko?
Nina pusti ove soviniste iz Dzamahitije. Njima cim se pomene Cavic ili bilo koji uspjesan Srbin mrznja iz ociju sijeva, a krivo im je kad mi ne navijamo za reprezentaciju BiH. A ovi sto se prave pametni oko godina doticne dame, molicu lijepo, to su najbolje godine, i zrelost i mladost su ravnimjerno zastupljene :))
Kako moze biti dobra, \'81 godiste, znaci 32 godine i ostavlja kometare na klixu
pa ok, mozda nije nesto zgodna cura, a i prepotentna je, al ne treba vrijedjati. malo ti ego bocnula, a ti odmah - svinja. jesi seljacina.
Djevojka...kakva lijepa rijec za ovakvu svinju:-)
@... daj opusti se malo nije lijepo tako da govoris ipak je djevojka u pitanju !!
Ajde debela, neka sam sovinista:) Ali ti si i dalje jako, jako ruzna, i ne, necu te kontaktirati na mejl:) A da, da li si svjesna koliko je komicno kad jedna zena koja satima sjedi iza monitora za sebe kaze da je dobra ko avion:):)
A jesi sovinista, al` sta ces, volio bi i ti da nisi. :) Tesko se s tim izboriti kad te filuju svaki dan...
Nisam ja sovinista nego si ti fizicki jako neprivlacna. Atraktivne djevojke ne provde slobodno vrijeme na internetu, a ti si tu i dan i noc.
@..., da ti nisi malo sovinista, a? :))
Nece ona sliku poslat, debela je ko svinja kladim se
Theb, demantujes sam sebe. A ti \"djes pos`o...\" daj adresu! :)))
Da si iole lijepa ne bi bila na internetu 24/7. Toliko si ocajna da imas mejl adresu u nicku. valjda u nadi da te neko kontaktira preko ovoga:) Tuzna si, i najvjeovatnije veoma, veoma ruzna.
@Nina1981 ne mrzimo mi malog cavica nego samo volimo Phelpsa. sto vi mislite da mi odma mrzimo srbe ako ne navijamo za njih, nego za nekog vrhunskog sportistu? derni ga Fele plz
Ma jok ba, dovoljna bi bila slika da ocijenim dal si dobra koliko kazes da jesi !!!