Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno ko je ovdje veci amater. Klix pa ok jucer Leila Tanovic, danas XCM utrka. Fino. Ali daj brate link na utrku. I eto googlam i nadjem a tamo skroz druga kilometra utrke. Nigdje podataka o terenu. Jos gluposti u pitanjima treba li mi bajk za utrku ili preporule o odjeci i obuci, ili rezervni dijelovi. Kakvi ste amateri. Prvo i osnovno je kaciga i vlastiti bajk a ostalo je skroz svejedno.
Prodjose im Giro i Tour sa po jednim clankom a dva naj veca biciklisticka dogadjaja u svijetu.. Bitno je onoj trojici tlacitelja i njihovim satelitima dati sto vise prostora..
bravo Vlašić, bravo Jahorina! samo se na Bjelašnici ništa ne dešava, osim što niču neboderi