Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Čestitam od srca !!
@Burbon ....zasto se bosnjaci ne zapitaju zasto tri bosnjakinje igraju za tursku a nece da igraju za bih?....potpuno je jasno zasto nece sa vama srbi i hrvati...ali od vas bjeze i bosnjaci koji vrede....vjerovatno ce opet biti kriv dodik...:)
Republika Srpska treci put za redom ima najbolju igracicu, MVP Tijana Boskovic Bileca ,Republic of Srpska . CESTITAJTE , susjedi .
Opet odoše RS pare na nagrade srpskih odbojkašica.
Dobro jutro REPUBLIKO SRPSKA I SRBIJA. Danas slavimo
Bice i bosnje prvaci, ali u puzajucoj odbojci, pod uslovom da ih rusija i iran puste da pobijede sljedeci put hahaha
@catapa vidim razumiješ se u Tursku historiju,što me baš ne čudi
PEVAJ REPUBLIKO SRPSKA ZEMLJO JUNAKA , SRBIJA JE SAMPION EVROPE I SVETA.
Cestitke Srbiji! Na sljedecem natjecanju ce imati jaku konkurenciju u mladim i izuzetno talentiranim Hrvaticama koje su od ove Turske izgubile u osmini finala istim rezultatom 3:2 premda su bodovno bile bolje (26:24, 18:25, 31:33, 25:22, 16:14). Vidimo se! ;)
Koliko samo srba na klix.ba....prelazim na kurir.rs portal tamo je manje srba
zasto se bosnjaci ne zapitaju zasto tri bosnjakinje igraju za tursku a nece da igraju za bih?....potpuno je jasno zasto nece sa vama srbi i hrvati...ali od vas bjeze i bosnjaci koji vrede....vjerovatno ce opet biti kriv dodik...:)
@DRY374 Bice i bosnje prvaci, ali u puzajucoj odbojci, pod uslovom da ih rusija i iran puste da pobijede sljedeci put hahaha. Ne pravi se pita od govana.
Čestitke za tri odbojkašice iz BIH koje su vrlo važne figure ovog prvenstva Brankica,Tijana za Srbiju i Meliha za Tursku.
Zato sto su vasi zlocinci otjerali i poubijali djecu koji su trebali biti potencijal danasnjice.
Svaka čast... čestitke!!! Ne znam samo šta je s našim odbojkašicama nit imamo li uopšte mi žensku reprezentaciju u odbojci (a to je pokazatelj uspjeha) jer vidio sam da su i hrvatske odbojkašice dobro igrale ;)
Нема потребе ни уздигнути се у побједи, ни понизити у поразу. Србија је свјетска сила у тимским спортовима и спорту уопште и то се мора поштовати. Не мора то да се воли, али доза поштовања би требала да буде.
Zar neko zaista gleda žensku odbojku i ženski sport? Ozbiljno, bez zezancije? Ama niste me razumjeli, ozbiljan sam?
@Musantopgooser23 Nažalost, odbojka, rukoment, pa i košarka su neopravdano zapostavljeni sportovi u odnosu na fudbal koji se danas svodi samo na novac !
@Musantopgooser23 ...zenska odvojka je jedan od popularnijih sportova u svijetu...nemoj sve gledati iz perspektive nekog bosnje koji samo zna za dzeku i musu....jaro...svijet je golem...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čestitke Srbiji. Kad smo već kod toga, ljudi dominiraju u svakom timskom sportu, nema ga da nisu oni u vrhu. Tome se more kapa skinuti
@Lovorko ....odlicni smo i u rukometu i u fudlau...ali nam je fudbalska reprezentacija sranije...
gdje su odbojkasice bosne i hercegovine ?
U toj perfektnoj domaćoj atmosferi, koja je bila u Turskoj je pobjeda veća od zlata! Svaka čast!