Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na fotografiji nijedna odbojkašica nije pola. A svi koji su se bavili sportom znaju da je normalno sličnu fotku imati u svlačionici. Pobogu, neće se u odjeći tuširati? Ali, morate vi zbog lajkova "metnuti" ovakav naslov. Slične naslove ima ugledni tabloid Blic 🤣
Koji moras biti peh da ti zena bude u zenskom timu koji treniras (izmedju ostalog) :)
Joj naslov kao da su sa avaza poceli na klixu raditi
Prica bez veze od autora teksta.Nista ne vidim ruznog sto se poljubio sa suprugom i da su to proslavili i vecernjim seksom to je njihovo osobno pravo. Sve u svemu zasluzena pobjeda i sve cedtitke ekipi na ovom.
Tri vijesti na naslovnoj strani Klixa identicne naslovnoj strani Avaza: Parada u Moskvi, Lagumdzija i njegov pokret, te gole odbojkasice. Hajd sto su vijesti iste, nego i naslovi isti...
zbog naslova letimo ko muhe na izmet ili govna
Aaaa naslova :))) Čovjek poljubio SVOJU ženu a ispade da je sve cure iz tima poyebao! Joooj KLIX joooj! Nenadyebivi ste!
Žene: "Ne želimo da budemo sex objekti, ne treba da nas gledaju samo preko našeg tijela." Isto tako žene: *ovaj naslov*
Bolestan naslov
Kako Kolinda tako i ostali .. 😁😁😁
Čestitam.
ja bi ih sve tuccao
ih da je upas' je'no dva sata pa to istamburati.....