Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustani Alija da ja legnem.
U BiH te ponižavaju kad uspiješ. Tako je moj kolega iz srednje koji je 4 godine držao prosjek 5.0 dobio 100 KM nagrade za učenika generacije. 2 sedmice kasnije, morao je dati 300 KM za upis na fax ;)
Znate vi šta je za manji entitet 10 maraka? Pff dobro ste i dobili.
Kakvi ste za posudit 😁😁
I onda se pitaju sto omladina ode. 'Bem te knjigo kad te svak cita, pa i ovu drzavu ..... Djevojke, vama i vasim trenerima svaka cast! Europa i Amerika ce vas jedva dcekati. POZURITE
Jao sramote covjece...ma nema od nas nista
Kazu bolje ista nego nista
Jel se ovo neko sa njima za*ebava ili je ovo stvarnost ???!!! Koja je to mentalna fukara mogla sebi ovako jedan jadni i miserni luksuz da dozvoli.
Drugo mjesto Koka kola 2 litra i 10 plasticnih casa
Đikani su stvarno dno dna..A realno gori su ovi što su otišli na takav turnir pa očekivali od đikana nešto normalno..
Nagradni fond je bio 12,04 KM, ali kada odbiješ 17% pdv-a, ostane ti 10 KM.
Svaka čast državi i savezu 10 maraka pa jel vas stid
Probili smo dno i to ono duplo🙉
Hahahaahahahaa
Ko vas j.... Kad su bili protesti vi prebacivali loptu preko mreze niste dosli da se borimo zajedno za svoja prava. Zato sad zavezi, uzmi cenera i kupite po sladoled od 0.50 feningi i svi sretni.
Igrajte vi opet finala po rs, to su govna neviđena
E da nije talosno bilo bi smijesno