Paraolimpijske igre u Londonu
139
Odbojkaši BiH pobijedili Njemačku za finale
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast kao i obicno !!
Bravo momci. Ponosni smo!
Svaka vam čast !!! Nek vam je Bog na pomoci i dalje !!! BRAVO :D !
BRAVO MOMCI SAMO NAPRIJED!!!!!!
Svaka čast na dosadašnjim rezultatima, ali hoćemo zlato !!!!!!!!!
B O S N A E B O S N A E B O S N A E ZAUVJEK !!!
Svaka čast momci!!! Naklon do poda!!!
Pa za sve \"dušebrižnike\" jedna informacija i ex Jugoslavija je imala reprezentaciju u sjedećoj odbojci samo što je onda bilo jako malo Bosanaca u njoj a poslije svih dešavanja sada nam je jasno i zašto. Mirza Hrustemović, Šefko Nuhanović, Mehmed Čočić i mnogi drugi su prijeratni invalidi i oni su stvorili ovu reprezantaciju i dugo bili vodeći igraći prema tome gospodo agresori mi nemamo razloga da vam se zahvaljujemo. Momci su naučili da se bore i u ratu i u miru i njima svaka čast. Niko nemože znati šta mu se može desiti u sekundi prema tome malo više poštovanja MOLIM. Ja svojih 40 godina živim sa invalidom i on je moj uzor, a i mnogi drugi bi se mogli ugledati na njih, pogledati u njihovu dušu.Momci sretno i da se vratite sa zlatom jer vi to zaslužujete!!!!!!
Ma ti se šališ, vi ste marhametli, upsssss ...
@cro Cro, mi nismo imali prilike da vama I srbima pomognemo da I vi imate repku u sjedecoj odbojci, posto smo mi vase slali u vjecna lovista.
Čekam instrukcije za koga da navijam u finalu ?!? Da je Turska, za nju bi, a ovako ... ???
Da bog da ti sva djeca bili invalidi.....P.I.C.K.A LI TI M.A.T.E.R.I.N.A NACIONALISTICKA
Bravo!Svaka cast momci!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olompijci koji se vratise iz Londona kao najgori,trebaju da se stide Vas!!!! Neka se ne vade da se u sport ne ulaze..ni u vas niko ne ulaze novac ali ste ipak najbolji!Doduse...kad se vratite sa medaljom,politicka elita ce doci daa se fotografise!! Bravo momci, i sretno !
Bravo!
para drzava - para olimpijci
Bravo momci, bravo!
Svaka cast. Vi ste nasi Zmajevi!!!