Oni su ponos Bosne i Hercegovine
0
Odbojkaši BiH odbranili titulu prvaka Evrope
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala zlatnim momcima !!!!!!!!
HVALA VAM MOMCI OD SRCA ! IDEMO IH SADA DOCEKATI KAKO TO DOLIKUJE SAMPIONIMA EVROPE! HVALA JOS JEDNOM ! ZIVJELA NAM BOSNA,NASA DRZAVA!
ja sporta i govana moraju bit prvaci kad su lazni invalidi
A odbojkasi iz Republike srpske su igrali u sastavu Srbije i bili tek 7 a hrvatski bosanci tek 8 u sastavu Hrvatske reprezentacije, zalost u Rotterdamu, takoti je to kadmoras igrati za drugu drzavu a ne za svoju...
Rank Team 1. BOSNIA AND HERZEGOVINA 2. RUSSIA 3. GERMANY 4. UKRAINE 5. THE NETHERLANDS 6. POLAND 7. SERBIA 8. CROATIA 9. GREAT BRITAIN 10. LATVIA 11. AZERBAIJAN
Nadam se, ne bi imalo smisla, da ne pošalju zahvalnice Glavnom štabu VRS i Glavnom stožeru HVO.
prava smo sportska nacija. naprijed naši kljakavci.
lojavci, stvarno ste d.e.b.i.l.n.i. mutanti.
da vam nije SRBA nikad nebi bili prvaci niučemu. zato svi na koljena kad sretnete nekog SRBINA.
balyije kljakave, ovaj sport vam jedino ide za rukom, al bez nogu. sad svi imate k.u.r.a.c. do zemlje. držte se i dalje tih vaših paraolimpiskih sportova, tu ste najjači na svijetu.
momci sve cestitke za oovo sto ste napravili :)
Cestitam momci svaka cast.
Ti si poremecen
Bravo :D
OVAKVE VIJESTI TREBA DA BUDU NA GLAVNOJ STRANICI, ISTAKNUTE. Treba da vas bude stid sto kojekakve gluposti stavljate na naslovnicu, umjesto ovoga. SVAKA CAST MOMCI!
Najbolji ste Svaka vam cast
Svaka cast nasi ljiljani.