Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
13 godina pises i dopisujes se, saljes pare, a nisi je nikad ni vidio... jedino tuzno u svemu ovom je da je lik koji je toliko glup nekako dosao do 700 000 eura.
Ovaj zahebao i onu babu iz Sumadije, sto misli da jos postoji Jugoslavija, i da ce se raspasti ako Vucic izgubi izbore.
Jbt ja sa 30 i privlacnim izgledom ne mogu zabudaliti kakvog ,a ona baba nasla bariti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko mu j*be mater glupu.
vala bas pored toliko mogucnosti i vido poziva 13 godine u sjeni :) i jos slat pare svaka cast!
ha vidi, ko zna za sto je to dobro. mozda ce covjek shvatiti da mu je cuvanje pasa najveca zivotna strast :-) salu na stranu, prevareni nisu naivni vec pohlepni i zbog toga nasjedaju na prevare. kontao covjek ka*at ce brazilsku manekenku.
vako sam i ja kednoj poslo dvije marke kredita
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Svemir ima kraj, ljudska glupost nema.
Meni nije jasno kako je ova budala zaradila 700 000 eura
Primjer idiota
A mazluma braćo mila
Moram reci gadno je kad se covjek zaljubi, kad se navuces na nesto, mogu slobodno reci to je bolest, covjek je bolestan, ne moze zdravo razmisljat i to je to.
Dokaz da Bog nafaku daje, onaj ko malo razmisli znat ce o cemu se radi.
Malo mu je uzela 😆
Ko nije devrio sa quravama taj nema pojma na sta su spremne da urade da ti uzmu novac, cak stavise mogu da te navuku da dodjes na odredjeno mjesto i da te glave kosta. Honey pot je formula kojom se koriste skoro sve tajne sluzbe u svijetu, ali ovdje je doticna qurava igrala samo za sebe i nek bude sretan da je prosao samo sa gubitkom novca koji ce se opet namaknuti.
Znam tipa koji je onako bas vidjen i ne zali potrositi na zene i jedna mu se guzata i sista plavusa zalijepila i obecavala mu sve samo da dodje u mjesto odakle je ona. Tip joj predlozio da "uzmu Rent-aCar i provedu se diljem zapadne Evrope i qurava odbila provod od 10 hiljada Eura, da bi nakon toga tip skontao da ga je ustvari navlacila na mjesto gdje bi pokusao poparu za sva vremena
Hajd sto je frajer pajser, to razumijem, ali ne kontam kako je dizala pare koje joj posalje! Ipak, ona mora dati licnu kartu na uvid kad podize lovu. Na koje ime je dizala? Sigurno je rekla da posalje lovu na "mamu", posto ona nema vremena da ide do banke ili poste. 🙂 Koji moron, jbt! Pa imas li kameru na mobitelu, idiote??? 😡😡😡
Sta muskarci sve zbog pi.ke rade meni je to zalosno za gledati
Da volis pihcku ti bi to sve razumio i ne bi zalio jednog centa za svoj provod. Samo bi ti bilo krivo svih prilika koje si propustio jer si mislio da mozes dobiti dzabe ili jeftinije.
Bogami bi joj i ja slao pare kad vidis ovaj foto.
Koji levat...mogao je bar raju pocastiti pivom