Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
From je munja, ide mu konstitucija za biciklizam, al mi nije jasan Kintana, onolisno stvorenje a ide ko TOMOS ... :/
antidoping slučaj? Je6em vas nepismene.
Realnost je da se svi dopinguju u profesionalnom sportu jer u sportu glavni faktor jeste zarada.Sve medalje na ovim velikim takmicenjima su uzeti na varanju samo je pitanje koga ce uhvatiti koga ne nije ni sport da li je normalno da recimo fudbaleri odigraju u 5 dana 3 ut
Za sada se "podmazalo". Bez obzira Chris Froom je veliki biciklista i bilo bi dosadno gledati Tour de France ove godine bez njega. Bit će žestoko sada kad shvate ostali timovi da će zasigurno voziti.
a dosadna je i dominacija sky-a i izvjesna Froom-ova pobjeda (ako se oporavio nakon gira)
jedan je Lawrence Armstrong !
Sto jest, jest. Trebas vamo u mma vidjet prvake Jonesa i Andersona😂😂😂😂