Nakon neuspjeha Chicaga
0
Obama je razočaran, ali ga nije sram
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Chicago ispao prvi iz utrke, vec Tokiyo! A i danas vlada misljenje da Chicago kao grad ima najbolje uslove za odrzavanje OI. Uz minimalna ulaganja Chicago nudi ucesnicima sve uslove, pogotovo za paraolimpijske igre - koje se odrzavaju nakon OI. Rio ima problem sa smjestajnim kapacitetima i sigurnoscu u gradu, a najveci broj borilista NEMA. Tako da Rio ima da izgradi citav niz objekata. Obama se borio za svoju zemlju i svoj grad, a najvaznije je da nije vrsio nikakav pritisak na komitet da Chicago dobije igre.
Barack je pobijedio zato sto je Bush usro, inace crnac drogeras da bude predsjednik je idiotski
Ma nemate vi pojma ni jedan ni drugi niste se vi pomakli dalje od svoje sobe i komjutera a pravi te nekakve analize.
Ko to tamo govori????? Dodjite u Chicago pa vidite kakav je grad. A sto se Obame tice, te analize su idiotske i podsjecaju me na kafanske price polupismenih papaka o politici.
Ma nemate vi pojma ni jedan ni drugi niste se vi pomakli dalje od svoje sobe i komjutera a pravi te nekakve analize.
Chicago je jad i bijeda Americe,grad u kome svaki dan pogine neki tinejdzer,grad u kome su autoputevi gori nego god nas seoski putevi,prljavstine,nezaposlenosti,droge itd itd..... Znam da je Obama lobirao nebili ocistio south od bijede i napravio motele za socijalne slucajeve ali nedaju mocnici i tako i treba....
Sasvim ocekivano je bilo da ce Chicago otpasti jer je to jedan od najruznijih gradova u Americi. Samo bolesna opsesija Barakovih mogla se nadati nekom uspjehu. Ako jos uzmemo u obzir da je Mishel bila zaduzena za prezentaciju onda je poraz sasvim ocekivan. Jos jedan u nizu poraza Obame koji je mnogo galamio, mnogo obecavao, medjutim pokazuje se da su njegova obecanja bila \"sarena laza za siroke narodne mase\" i umirivanje americkih Afro-Amerikanaca kojih je skoro polovina nezaposleno, i da su bogatasi postavili Obamu kao svoju lutku na koncu sa kojim cine sto im je volja...