Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ipak se mora kod hodze po savjet kao god da ga okrenes!
@BW1 kao prvo posjetio je dzamiju, kao drugo pogledaj sliku 18!
@BW1 imas pogresnu predstavu... da pratis moje komentare bi li bi ti jasno da sam htio da se pohvalno izrazim po pitanju Jusufovog postupka i to u smislu kad bi se sve Bosnje ponasale na taj nacin, da makar i preko bijelog svijeta bili imaju veze sa dzamijom! I da te podsjetim tamo gdje je munara to je dzamija. Muslimani munare ne prave ukrasa radi! PS. Komentar ne mozes pronaci jer su mi ih je redakcija izbrisala zbog kritika na racun p.d.ra!
Sada kad se ispostavilo da je sitni saner Harun Mahmutovic krio i cuvao sve Jukine mailove i medicinska opravdanja u vrijeme dok je Juka bio povrijedjen, bezocno lazuci bh. naciju, mozete sada svi, odbacujuci predrasude prema ovom mladicu, zapravo vidjeti kakvo srce ima. A tek kakav je sportski potencijal!
Okrenite zastavu kako treba. Katete trougla prema gore, u bilo kojem horizontalnom ili vertikalnom položaju je ispravno.
trebao bi zaposliti nekog stilistu...izgledas mi ko moler na zutom
imal kakva bosanska organizacija vani pa da pomislim da jos ima nade za ovu zemlju
Bravo Jusufe! Čuvajmo naše, poštujmo tuđe!
porasto juka pravo masala