PROMO
10

Novi partner Spars Realway - Bunjo Grupacija

Na održanoj press konferenciji, 08.01.2020. godine u prostorijama košarkaškog kluba Spars Realway, svečano je predstavljen novi Sponzor - Bunjo Grupacija.

Tim povodom, predstavnik Bunjo Grupacije, gospodin Adis Bunjo i direktor Spars Realway-a , gospodin Nermin Selimović su se obratili i iskazali obostrano zadovoljstvo saradnje dva velika bh. brenda.

Bunjo Grupacija je društveno odgovorna domaća kompanija, koja prepoznaje kvalitet i uspjeh i to je jedan od razloga zašto je upravo ova komapnija odlučila podržati rad Spars Realway-a. Adis Bunjo je istakao važnost ove saradnje i iskazao svoje zadovoljstvo prisutnima.

"Drago mi je što 2020. godinu, inače 30. godina Bunjo Grupacije, otvaramo jednim zaista društveno odgovornim ugovorom, gdje ćemo podržavati jedini pravi košarkaški klub u Sarajevu. Bunjo grupacija je društveno-odgovorna kompanija, što projekti poput Kids festivala, Evropski Fahion Week, Udruženje "Dajte nam šansu", djeca sa posebnim potrebama i organizacija Auto-sajma u Sarajevu, potvrđuju. Tako i nastavljamo u ovoj godini i zaista sam ponosan što možemo ispred naše grupacije, biti jedan mali dio košarkaškog kluba Spars Realway i zaista podržati sport u Sarajevu i Bosni i Hercegovini. Mi svojim primjerom nećemo napraviti neki veliki preokret, ali trebamo biti primjer jedni drugima i okrenuti se sportu u Sarajevu i u državi. S dosadašnjim rezultatima koje je ovaj klub napravio, zaslužuju mnogo više pažnje i sredstava privrednih subjekata i državnih institucija, ali i pažnje i podrške naših građana. Nadam se da će automobili iz Bunjo Grupacije, Škoda Scala i Honda Civic, pomoći našem klubu da u budućnosti bude što bolji", rekao je Bunjo.

"Iskreno se zahvaljujem Bunjo Grupaciji i gospodinu Adisu Bunji na podršci koju nam pruža, ne samo u ovoj nego i u prethodnim godinama. BG je domaća kompanija koja nas je iz sveg srca podržala i dugujemo im veliku zahvalnost. Mi ćemo se truditi da opravdamo povjerenje , što je moguće boljim rezultatima. Želimo im puno uspjeha u 2020. godini", dodao je Nermin Selimović.

Na kraju konferencije, upriličeno je i potpisivanje ugovora.