Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G l u p i crnac,razbit ce mu cupi extremno !
nemoj pricati bezveze... ocito nisi ni gledao vladimirovu posljednju borbu. a i vitalij ce sada u ovoj pokazati isto sto i brat mu u posljednjoj.. sami su sebe kritikovali obojica da su u posljednjim borbama bili povuceni, i najavili knockout-e u narednim borbama, sto je vladimir i potvrdio a eto ako Bog da vitalij ce!
vala bi tako volio da vise neko razbije Klicka, ne mora razbiti, eto moze i na poene.. dobro su borci ali su fakat postali dosadni..neatraktivni, bezze
Ovi Ameri samo seru, a u ringu nista, Klicko ce te razvaliti buraz.
ubice ga vitalij k\'o zeca !