Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVA REPREZENTACIJA JE STVARNO COOL. SAMO TREBA DA MALO BOLJE IGRAJU DABI PRESLA 80 MJESTA FIFE TO JE SVE STO IMAM RECI CAO BOSNO
ma jebo fudbal
komentar
komentar
Pa trebali smo reci reprezentaciju ta bebe mali-veliki pozovu pa semo onda biti bolji od maerikanaca majmune jedan. BOG
koji vam je kurac, pa sad kad je krenulo na bolje vi kritikujete reprezentaciju ma dajte malo podrske nemozemo ovako u evropu!
E jebem ti sport, pa Amerikanci bolji od nas, jebo ti ovo
Trebali bi malo otici istocno tj u Srbiju i C Goru da skontamo koliko smo bogati u svakom pogledu... Fukare i prostaci su u svakom pogledu a u vrhu su sporta. ima li to smisla, ocigledno nema.... Sta cete ljudi nemaju komplexa.....
Euforija je svuda oko nas nakon pobjede protiv Norvežana u Zenici. Ja sam pesimista i ne vjerujem da ćemo se plasirati dalje. Uvijek ćemo biti "izvrsni 80. ili 69." na svim mogućim listama. U fudbalu i u bilo kojem drugom vrhunskom sportu. Naši reprezentativci, definitivno nemaju snage da odigraju čitav meč maksimalno mogućim tempom i sa maksimalnom koncentracijom jer jedu (a i mi sa njima) hranu sumnjive zdravstvene ispravnosti kao što je genetski modificirana USA pšenica iz "Klasa", hormonizirano i dioxinizirano meso, mlijeko puno antibiotika, itd. Sve naše reprezentacije u početku igraju dobro, a kasnije stanu i nemaju koncentracije i snage da uspješno završe meč. A i kako će kada su im jetre uvećane. Samo im pogledajte podočnjake dok svira himna. Loši rezultati reprezentativaca su postali pravilo,a nekoliko pobjeda su samo izuzeci koji samo potvrdjuju ovo pravilo. Svake jeseni brod pun USA pšenice za Bosnu pristane u luci Ploče i kao donacija ili pod povoljnim uslovima uz kreditiranje pokupuju naše firme. Prijatno!
Nagradimo aplauzom, podrškom i poražene, ako daju sve od sebe, jer život je skup uspona i padova. Samo oni, koji su dali sve od sebe, mogu koraćati uzdignute glave.
cuj vas cudi sto je SAD bolja od nas.pola stanovnistva je na rubu siromastva a vi ocekujete da smo nesto bolji u sportu.dobro i ja kazem sport je sport ali gledajte na stvari malo realnije.
halo koji je ovo vijek!
komentar
Nekontam da USA moze da bude tako dobro plasirana....
jebo fudbal ba kad je SAD 9. halo ba