Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momku sretno al bojim se da ovo nije dobar izbor kluba,Hajduk je daleko od onoga sto je prije bio jest da je publika tu al nema trofeja nit zvucnih prodaja igraca...Nebi zelio da ovaj talentirani momak dozivi sudbinu Vukusica,Balica i ostalih...
@galactikos trenutno da
balic se prodao u udinese,alo, sto je sigurno veci domet od neznam u koji klub bi mogao da je u sirokom bio i sam je to htio,mogao je kao i mali vlasic ostati.ako mu je i lose tamo,sam je kriv. vukusic se sam sjebao, nije kvaliteta za koju se mislilo da jest, toliko je los da ga ni hajduk nije htio potpisati prije par mjeseci kad im se nudio.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Bravo igracino, nije sve u trofejima jer da je igrao bi za sarajevo ili dinamo pred 127 navijaca!!!
pratio sam hnl i hajduk je u 90'% kola bio gledaniji od cijele lige zajedno,stalno je pisalo po novinama,kao i broj pretplatnika i clanova im nikad nije bio veci,neznam o cemu pricas. ako vec mrzis nekog ne prosiplji lazi, sve ovo se moze provjeriti,dostupno je.
@Rusty Tu lišticu kako je ti zoveš gleda u prosjeku više od 1000 ljudi po utakmici.Kad se bilo koji klub u bih bude mogao pohvaliti da mu desetina grada dolazi na utakmice nek se javi da mu se poklonimo,npr da desetina sarajeva dođe na utakmicu ne bi mogli stati na 2 koševa,tako da pssst