Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Veleža, a i Starog mosta, nestale su ustaše, ko i herceg-bosna!!!
Kamenjarski srbi na aparatima. Nisu im pomogle ni crne majice. Nema fasistima pomoci, kad nalete na petotkraku.Bravo Velez, bravo Rodjeni.
Ako ima neka vlainja sa kamenjara, da joj je tesko pao poraz crnokosuljasa, neka se javi fesliji, da je utjesi. Sifra Halid Muslimovic.
Olimpik gubi 2-0 protiv Bratstva i isključe Bratstvu igrača i preokret 2-3...ko Sarajevo jučer, ovo sve pogasiti
Vidio sam na poluvremenu 2-0 i rekao gledaj sad preokreta kad ono baš...
Kamenjarski srbi na aparatima. Nisu im pomogle ni crne majice. Nema fasistima pomoci, kad nalete na petotkraku.Bravo Velez, bravo Rodjeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki put kad pogledam ovaj gol, dođem ko kaktus
Nek ovi ultra debili utjehu lijece Praljkovacom,svakako ga obozavaju.Pobjeda Rodjenih cista ko suza,igraci su poginuli na terenu,svaka im cast.FORZA VELEZ
Toooo rodjeniii
sto se mene tice, neka prvaci budu ili sarajevo ili zeljo. ko na kraju bude vise zasluzio. samo mi nemojte ovih "hrvatskih" klubova
Bravo, Rođeni!
svinjski🤣🤣🤣 FK VELEŽ🏆🏆🏆🏆😘♥️♥️🇧🇦🇧🇦🇧🇦🥇🥇🥇
Gazite SVINJSKI , a i mi ćemo akb .
Neki snimak gola?nešta?bilo šta?ccc..
Ultrasi ne nose udarni trans u Vrapcice, e golemo, pa nije valjda da se boje da ce ostat bez njega?
Pošteno od Zvonića, zabio jedan Veležu i jedan Zrinjskom ... nema ljutiššš
Forzza Velez!!! ❤
Radnik je najjača ekipa, nemaju neriješenih. Il pobjeda il poraz.
Ako ima neka vlainja sa kamenjara, da joj je tesko pao poraz crnokosuljasa, neka se javi fesliji, da je utjesi. Sifra, Halid Muslimovic.
Ko su navijaci zrinskog, pa to su djeca od oceva i deda sto im drze salove veleza na tavanu
Hahahahahaha Elvir Baljić-Krampa od trenera.U ono vrijeme "izlevatiti"slavni Real iz Madrida a da neizlevati "glupsona" Husića.Nema šta "šatrolog" kakvog nema na ovim prostorima.Živi bili pa vidjeli.