Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osoba koja nikada vise nece imati moju podrsku oako sam ga iznimno cijenio dok je igrao u Wolfsburg pa poslije za repku. A kada na to sve se pokkakis i okrenes ledja Emiru Spahic, Barbarezu i ostalim a okrenes se Vici i Petevu nisi ti nikakv drug niti kolega bio. Nego interesdzija i sitno sibicar evo ovo samo dokazuje da si samo lova.
sprzo ispuco si dnevnu dozu top komentara
To ga pustili za vikend?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek zovne i Peteva da zajedno plove.
Picina ravaku
Sergej Barbarez i Emir Spahić!
Gluho bilo
omrzo si mi nenormalno, muka mi kada te vidim Zvjezdane
za Wolfsburg i Bajern svaka vast za Repku svaka cast ali ovo sada sto radi dno dna.Sjebao svoje ime sto je postigao kod nas.Nista specijalno vise.Sve se vraca sve se placa
izadija ebo mu vico mamaru.Nek jede govn...leti ce i on brzo u smece.
Kod nas bosanaca su dvostruki arsini u svemu..Cecljanovici su za nas primitivizam i seljakluk,al zato u Bavarskoj na Oktober festu se obuce ova smijesna nosnja i popije hektolitar pive...Pogledajte Misimovice i zacete o cemu pricam
Sretno Miske u novom biznisu. Za ove tastatura patriote , Miske je uradio za BiH višr nego sto će te vi za dva zivota..
Zelim mu da mu se vrati sve isto kosto je on sa vicom radio njemu i njihovim poridicama
u talu sa Vicom biznis
On je mačak modni..
Kako mi je ovaj čovjek pao u očima, nevjerovatno. Nakon takve karijere kako klupske tako i reprezentativne, pristaneš na nacionalističko-sportske muljaže i prevare na štetu BH sporta zarad neke sitne lične koristi. Zvjezdne, adio.
Prodani mali miš....imas milione i zine guzica na jos 10-tak hiljadq,pa makar bio podguzna muha nekakvom Vici
legla transa od vice pa malo u privatluk
aBidas
Vicina marioneta!