Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma za sta da se izvines kraljuuuuuuuuu za sta... treba ti spomenik dici u sred Sarajeva i Zenice nisi nam duzan izvinjenje da si autogol zabio
MISKE KINGU
Miske care,kralju zaduzio si BiH,i nas navijace nase najdraze reprenzetacije.Sve cestitke tebi tvojoj familiji,na pozrtvovanju i borbenosti.Sretan ti uskrs tebi i tvojoj familiji I da nam zivis 100 god.
Toliko si nas care zaduzio, imas kredita 12 autogolova. Podicu ti spomenik u marsalci pored tite, samo ce tvoj biti malo veci. Tito jeste bio velikan, ali si ti ko tito i partija skupa. Puno zdravlja tebi i porodici od srca. p.s. Onaj penal mi vise izgleda kao dogovor tebe i vede da nas malo istraumirate :-)
Miske ko vino, sto stariji to bolji
Marko šu-pak a Miske dostojna osoba i primjer ostalim.
Marko G, crkni od muke, keru pogani. U kojoj si ti zemlji rodjen? Ti si prodana dusa, fukaro. Niko vas ne j..e ni 5% u Srbiji a ovdje se nesto k....s. Pa vecina naroda u Srbiji je sinoc navijala za BIH. Oni ne moraju da se dokazuji kao ti. Ljudi su rodjeni i zive u Srbiji a ti po svaku cijenu hoces ba budes nesto sto ne mozes da budes. Miske je veliki igrac i jako dobra osoba.
Sinoć je Edin bio vjera nacije, Zvjezdan je bio zvijezda večeri, Haris lav na terenu, Emir vladar prostora, A Asmir je bio neprikosnoveni čuvar!
Miske majstore, sahu, kralju, najbolji si!!!
Komentator na BHT- u bi mogao malo vise ukljuciti mozak a skratiti jezik prije nego se covjeku posere na slavlje. Miske je uvijek igrao dobro za reprezentaciju i kod njega nema kao iz najboljih dana.
MISKE KRALJU...VOLIMO TE I ZIV BIO I IGRAO JOS 100 GODINA...
Miske the KING
Hebiga jarane, šta ćeš kad si vezo igru ko da 20 godina igraš u reprezentaciji. Kako god, ali mislim da znam ko će za desetak-petnest godina biti selektor Bosne i Hercegovine.
Miske dr.mr. prof. Sve ostale znane i neznane titule .... covjek je masina , a svaka njegova lopta ide prema dzeksonu ko namagnetisana ..... koji je ovo tandem maaajko mila... da je ovo zabar gledo odma bi danas reko seicima da ga zbavljaju iz kine da mu njih dvojica dup.pe spase ......to miske na nivou nema sta preciza svaki sut. Milina bilo gledat.
"Marko g" Jok, trebao kod sinise da ide da peva himnu. Nije ti ovo hor zemljace, nego fudbal, a Hrvati, Bosanci I Crnogorci su to shvati na vreme....
Misimovicu Balijo ofucani. Prodo si se Turcima sljamu jadni.
igrac utakmice sta da vise kazem