Reprezentativac BiH za FIFA.com
188
Zvjezdan Misimović: Jedva čekam utakmicu protiv Grčke
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabices ga ti u Zenici,uvijek sam te gotivio majstore.legendoo.Miske nasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
najezi se kre.tenu :) vjerni patriota , kralju, !!!!
mujice, vi neko prvenstvo u nogometu mozete gledati,....ali samo na TV!
Miske moze samnom na terminu igrati :)
Jadna reprezentacija u kojoj može igrati invalid Misimović, direktor doma staraca Rahimić, umišljene veličine "Svraka i Sesar" i onaj isforsirani kloc iz Manchester Cityija
Ma šta ćeš ti Misimoviću "jedva čekati"? Hodati ne možeš, ti si obični rekreativac.
MENI JE PRAVO KRIVO, AL ZIJANICEMO KO DA GLEDAM.
Bez Pjanica nemamo sanse da pobjedimo, tek je sad poceo igrati kako treba i povrijedio se, bolje im je da pokusao sve da ga osposobe, jer bez njega protiv Grka na treba svaki raspolozivi veznjak.
Mali debeli Miske iz Kine :))))))
E jesi se i ufatio za Grcku,bolje ti je sabiri pare pa salji braci pomoc da imaju sta jest,mal im je kriza,ak budu dobri mozda im Turci ;)
Gde je bre Kolasinac?
....nece me povesti na SP....
Nije istina za Svraku i ostale. Mladi igraci koji jos igraju u domacim ili susjednim ligama su perspektivni i zeljni da se dokazu. Hoce prema gore! A za jednoga Svraku je reprezentacija jedina sansa da nekad dodje do bolje lige. Nece ga niko u bh ligi vidjeti. A Miske ti je jeste igracina. Samo kad neko iz Wolfsburga stigne do kine, onda znaj da je u padu! Kolika je motivacija Misimovicu da nesto pokrene u repki? Vjerovatno jos i konta sve da se kvalifikujemo
Pjanic kloc, izdominiraj ih Miske!
mozda je kina k. od lige, al kad saberes svraku+sesar+ostali leva.ti miske je za njih izmislio fudbal, cao vozdrica
ovdje 90% raje nema pojma o fudbalu! nadjes jedan objektivan komentar i odmah svi na njega. Pa nije Miske u formi i da imamo vise od 11 dobrih igraca nebi nikad dobio poziv. To je cinjenica. I meni je drag ali sta cu mu kad je tako. A to da Dzeko nije u formi. Barem igra u engleskoj ligi i znamo da je fizicki spreman. A ovaj bolan po kini seta i zabija. Pa nigdje veze. Kad je kina imala ligu???Cuj reprezentativac a igra u kini. Pa kome to nije smijesno? Hajte sada svi negativne komentare dajte!
Svaka čast Miske ... Ti si definitivno u samom vrhu po tome koliko si se zalagao za Reprezentaciju BiH ! Svaka ti čast 100000 puta ! Svi te volimo !