Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametan potez od Saveze, svaka cast.
Bravo Miske gigante, zaslužio si... Ko ne skače mrzi Bosnu, hej, hej, hej...
Miske grijesis,tebi je je mjesto na terenu uz Dzeku,Spahu i Co.a o strucnom stabu i sl.poslovima trebas razmisljati tek za 2-3 godine!Miske,vrati se na zeleni teren jer imas jos puno mozes da pomognes zmajevima'
Ako zapne ulaze Meša i Miske u 70-toj minuti.
dok ne skonta gdje je dosao....
Zasluzio je Miske da bude tu.Adekvatno mjesto za nasu LEGENDU. Zelimo ti puno uspjeha u radu i da budes dobar kao i do sada.
mikse je sir 💪💪👍👍
Ovo su ciste gluposti MIsimovic ne treba biti kordinator jer nema nikakvog znanja za tu poziciju za to treba dobro znanje,pravne i komunikacijske vještine,a on jedino moze biti naš ambasador kod UEFA i FIFA..
Sretno majstore
Miske Dzeko Spahic Pjanic Begovic i ostali momci su nas ponos
A šta je sa Ušanovićem?
Bravo Miske, legendo.
Ma, ljudi moji, jel' tim koordinatora (koordinatora tima ) ili tim koordinatoooraaa?!?
Grande Miske. Najveći što je obukao naš dres, svaka čast i Džeki i Pjani i Begoviću ali ovaj čovjek je imao magiju u nogama, samo da je bio brži i spremniji bio bi jedan od najvećih na svijetu.
Samo ga je obukao kad su ga odjebali iz srbije i citavu reprezativnu karijeru moro si mu niz dlaku da se ne bi naljutio
jos Barbareza i Konjica u savez to bi bila prava stvar
Samo nemoj Konjica ziv bio. Dosta nam je njega i njegovih bisera na TV-u ?Budite sretni i sad, kad smo tuzni? Muhamed Konjic
A vidjeli smo tu Lucidnost i Zelju za igrom hehehe
Miske, legendo! Ne znam šta je ova funkcija, ali neka Zvjezdana. Odlična odluka i za tebe Meša, nije fudbal samo u nogama. Ima puno i u glavi, a Zvjezdan je to bio, nek pomogne. Sretno.
Veoma lijepa vijest.