Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aplauz za pelegrinija koji je s onakvom ekipom ispao od lyona u osmine finale ispao od 3 ili 4 ligasa u kupu ne mogu se tacno sjetit i sto je izgubio 2 puta od barce 1-0 0-2 a zvizde covjeku koji im je svake sezone obezbijedio makar 1 trofej i koji ih pogurao 3 puta zaredom u polu finale to sto je Ozil rahljav pa nezz zicer pogodit nije on kriv il sto higuainu treba 10 prilika da zabije jedan go al et :)
Pellegrini dobio po guzi, a Ikar je uvijek imao veci jezik i dar za spletke nego golmanske sposobnosti.
Briga Mourinha sto mu neke budale zvizde. Gdje su oni, a gdje je on. A i clanak vam je... well, kao i obicno... bzvz...
Nidje veze i vijest. Fokus na tu ludu navijacicu koja ko fol zvizdi i to je to. Ovo ne treba ni biti vijest. Inace Mourinho vrlo lako moze ostati jos koju godinu.
mou je ljakse.
nek dovedu beniteza pa ce im trener bit Ramos, Kasiljas i Ronaldo ko sto su bili i prije Murinja pa su se strasno kitili naslovima...
SVE SAMI STRUCNJACI NA TRIBINAMA
Nismo mi strucnjaci al' bgm nije ni Murinjo. hhahahahaha
Ja nisam nista cuo.