Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sto majka troši dječije pare da može da bolje istakne svoju bulju na instagramu to je druga stvar
Ako je ovako kao sto pise da djeca nemaju struju nema opravdanja za to. Ali ja znam da i ti hoces da se "ugradis" to izdrzavanje njegovo. On je duzan da brine o djeci a ne o tebi, ko si ti da nekome nekoga poklanjas?? Svako ide gdje mu je bolje, ali zasto je zakon tako šovinistički nastrojen da zbog ovakvih očeva ispaštaju drugi muškarci koji zaista žele da dobiju skrb nad svojom djecom. Ali ove lihvarke koje žele da žive na račun bivših muževa treba psihički preispitati.
Ima li iko od ovih fudbalera normalan brak. Normalnu zenu koje i jeste za kuci dovesti. Sve nekakve plasticne sponzoruse 🤮
Oduzeti joj djecu jer se ne brine o njima
pa nek nadje novog sponzora
Na instagramu putuje samo a ovako prica.Sve da nece da brine o djeci a 99% brine ali eto u tom slucaju svakako lose sa njegove strane,pa sto ti kraljice ne radis da ti djeca imaju struju,90% zena naviko da muzevi rade one uzivaju,u slucaju rastave da uzmu djecu a muzevi izdrzavaju i dalje dok se one tamburaju.Cccc.Pamet u glavu sta zenite.
fuj treba je isтuć za ovaj bezobrazluk, cuj ona se nesta zali
oznoji se i ti gospođo pa zaradi nešto da možeš svoju djecu izdržavati!
Mislim da bi Hernandez trebo i kupit auto zagondžiji od bivše.
pa ti zeni sponzorusu
Mogao je naći neku od 25
Ugasi svjetlo, upali svijeće i bla bla blaaa Hoće danas žene da i one žive od alimentacije. Bivši će da finansira djecu, nju i njenog novog harambašu...neće to kod svakog proći.
Potrosila djecije pare za izdrazavanje na luksuzna putovanja...nemajka prava ...
E moj lucas djes ovu spopodu ozenit
Nije više sa Cristinom već nekom Victoriom. Zanimljivo je kako bira sve ove starije prekaljene sponzoruše.