Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato mi se i gadi ovaj sajt!!! Neprovjerene informacije, profesionalizam u redakciji, dozvoljeni komentari bez provjere sadrzaja istih od strane moderatora iako se vrijedjaju sve tri vjere ,nacije od strane nacionalista samo da bi se odrzao rejting i posjeta sajtu....Jedno veliko FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Vjerovatno je Sa-x zaokupljen sastavljanjem saopštenja za javnost iz SBiH-a, pa nemaju dovoljno koncentracije za ostale vijesti.
Čuj \"cirkus\".Pa vi niste normalni.Gdje se tako izvještava za javni medij.Svašta.
ISPARVITE REZULTATE, SAMO STE JEDAN POGODILI.....
jedini cirkus koji ja vidim je vas tekst i vasa redakcija.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA OHOHOHOHHOHOHOHOHHOHOHOHHOH PA VI NISTE NORMALNI KAKO BI ZNALI KOJI JE REZULTAT U ENGLESKOJ
Samo da spomenem blizu i dalju famEliju kvazi copy-paste novinarcica, a ujedno spominjem uzu a i siru famEliju cijeloj redakciji.
Utakmicama \"Budućnost\" - \"Drina\", \"Rudar\" - \"Leotar\" i \"Zvijezda\" - \"Travnik\" počeo je cirkus zvani Premijer liga Bosne i Hercegovine. sram vas bilo sramota je portal PA ZAR NEZNATE NI PREPISATI KAKO VALJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kakav portal SRAMOTA od tri dvije greske . . . . vec pola sata . . .
:\"počeo je cirkus zvani Premijer liga Bosne i Hercegovine\" Ja bi volio da je kvalitetnija liga, takva je kakva je druge nemamo i mislim da je krajnje vrijeme da nepljujete više po istoj. Da ima para i jaki sponzora bila bi i kvalitetnija, pošto nema pokricemo se jorganom koliko je dug.
A zasto se umjesto infantilnog teksta ne bi samo naveli rezultati utakmica?
oni su k,u,r,a,c na ovom portalu.
ne znaju ni kopirat :S
1 - 1 je konacan rezultat.. ja informacija i k****..
I Leotar je igrao 1:1