Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt Srbija i Hrvatska razvaljuju.Bosne ni na mapi nigdje.Kakva država takav i sport.Nula
Ta Srbija i Hrvatska takodje razvaljuju Bosnu.
ali zato drzimo rekord u kupovinama diploma za stranacke debilcice...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lep dan za SRB sport danas: rukometašice na Svetskom pobedile C. Goru, Zvezda u košarci Olymoiacos, Partizan i Zvezda idu dalje. ČESTITKE!
ma ja svaka cast kod nas Velez ispao u nekoj konf ligi hahaha
Dinamo Zagreb je institucija za sve
U jako hebenoj grupi izborili smo osminu. Svaka cast!
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/evropska-proleca-zvezde-i-partizana-187-crveno-beli-meu-16-prvi-put-posle-25-godina/406457 Za ove što prate fudbal zadnjih 10 god, da se stavi tačka ko je i šta u Istočnoj Evropi.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=12&dd=09&nav_id=2071092 pogledajte malo gde se srbija ugurala 11 mjesto, a hrvatska 17! i srbiji samo treba remi jedan od zvezde il partizana na prolece i imace jednog direktnog za ligu sampiona a drugi u kvalifgikacije
Srbija ima dva kluba koja su prezimila u Evropi Paeetizan i Zvezdu. Srpska liga se ozbiljno kotira u Evropi. Uskoro dva kluba idu u ligu prvaka, jedan direktno, jedan u kvalifikacije i tri kluba u ligu Evrope. Zaista impresivno za nase balkanske standarde.
Uvjek bili Zvijezda u BiH
Nek se sirotinja i bijeda ima čemu radovati,kad u životu nema ništa drugo.
Zvezdina rezerva ima godišnji ugovor veći nego kompletna BiH liga. Prema tome ne poredite Zvezdu, Dinamo, ili vodeće klubove iz Srbije i Hrvatske sa našom ligom. Mislim da je i Srbija i Hrvatska igračima iz BiH kao primera.
Nema Zvijezde za mene to je KOKARDISTAN klub.
A imali su iskreno LUTRIJA grupu, osvojili jackpot na izvlačenju! Treba cestitati jednom Dinamu na pobjedi protiv jednog od Favorita Premier Lige ove godine, veliki Westham!
Zvezda prva u grupi, Dinamo drugi, Zvezda direkt u osminu, Dinamo u sesnestinu .. opet bolji uspeh .. ja ne znam kako se oni onda uporedjuju sa evropskim i svetskim sampionom.. :D Srbija oflekaa Portugal 2-0 i reprezentacija i tim hahaha(kazu srbi ne znaju igrat.. znaju i te kako sam su falile neke kockice da se poklope znamo koje.. mozda su sad i najjaci u EX YU i reprezentativno i kllubski
Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo!!! 😍
Zvezda je jaca od dinama
za klasu jaca