Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije zasluga trenera i igraca , nego sudija hahahaha
Borac i ovi imaju tolike pomoci da bi bilo sramota da ne osvoje lige al njima na cast i obraz ako ga imaju,ovoj crvenoj zvijezdi je svirano vise nepostojećih penala nego svim klubovima u ligi regularnih al opet sav kvalitet se odrazi u evropskim takmičenjima gdje bez podrske sudija i saveza ne mogu meda izbace ih konobari i pastiri.
Ispravka, to je Kokarda, vazda su se prodavali pod Zvezdu.
Srpski Borac.
Jedina gluplja liga od naše
Dok su za njih uz Srbe igrali Hrvati, Bosnjaci i Makedonci bili su prvaci Europe a sad sa tom nacionalistickom pricom mogu eventualno doci u ligu prvaka glumiti malo jaci trening vrhunskim ekipama.
1992. Barca bila prvak Evrope balo balavi.
Opet Bombardovanje iz brbije ko li ovo plaća sve