Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mu ponuditi mesinu stolicu
Lik se plasiro i dobio nogu...dobrodosli na Balkan 😋
dakle balkanska prica...postenom i radnom covjeku koji je izborio plasman repke na svjetsko pokucaju na vrata sa listom igraca koji moraju da se pojave na svjetskom zarad bolje prodaje nakratko poslije. gospodin sa pocetka price odbije takav vid ucjene, da ostavku ( ili mu se zaprijeti osvetom ako to ne ucini), a nama se ovdje plasiraju neke idiotarije od vijesti.
A za novog selektora imenovan Mladen Krstajic. Nas savez moze da se tjesi. Ima i gorih od njih. Sve to treba rasformirati, BiH, Srpski i Hrvatski savez. Sve lopov do lopova.
Jbga prezime. Zamisli na sp u po rusije na ekranu ispisu selektor srbije Muslim
Stoka otpustila trenera koji ih je usrecio, stoka prava, smradovi, jad od naroda...
KRSTAJICA ISTO NOGIRAJTE
Vijesti iz inostranstva nas ne interesuju !!!
Ma ljudi mi(Srbi) nismo za fudbala,imamo i uvjek smo imali samo dobre pojedince ali jednu uspjesnu fudbalsku naciju ne stvaraju samo igraci,mnogo je to veci sistem a mi sem igraca nemamo ama bas nista.
Sine,to ti je jedan od preduslova da se takmicis !!!
Sve je to isto na Balkanu. Svako gleda svoj interes. Nikome nije stalo do opsteg interesa. Sve su to lopovi i kriminalci koji su u sport dosli iz licnih interesa. Ajd' se sad bori protiv bagre kad je to zasjelo u udobne stolice i nigdje ne mrda.
Kamo sreće da smo i mi isto uradili prije Brazila....kada je Susıc pozvao bratica uz opravdanje "dobro mu prezime". Nakon toga demonstracija sile na Zukanovicu jer je protestovao zbog vize u USA i milion drugih sr*nja koja su ubila atmosferu jedne super generacije.... Da smo tada doveli ozbiljnog selektora sigurno bi bar grupu prosli
Dobar je,fale mu samo dva slova u prezimenu.
Balkan ostaje Balkan...Muslin je bio veliki igrac a dokazao se kaoi trener...mozda i bolje da se covjeku ovo desilo ince bi dozivio sudbinu Safeta Susica. Ma tu je za jeftine pare od zapada kupljena politicka mafija koja sve sto je dobro unisti...narod nasjeda i nada se boljim danima.
Slavoljub je bio dobar kao igrac a pokazao se i kao dobar trener.Mislim da mu je ovo ZAHVALA sto su zavrsili na prvom mjestu
Muslin je mogao nesto i postici na SP. Vako ce sad ko god dodje jovo na gotovo, mah ima da ih trpaju ko Njemacka Brazil.
Nije zvao sms- a najbolji igrac Srbije i Lazia. Kakav korak sprint i vizija. A tako mlad igrac. Mora igrat. Nek je dobio otkaz. Pozz
pazi ovo https://www.youtube.com/watch?v=Q7qPH2__xDc
Ko puca minuse ne gleda fubdal
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mojoj sreci nema kraja... Znam da ce sada u rep. da igraju mladi i odlucni momci.Ne moraju nista da naprave na SP.Ali neka se kale za kvalifikacije za EP.E onda mozemo nesto i da ocekujemo.Bice stariji i iskusniji za jedno takmicenje. Jos da se pozdravimo sa Ivanovicem,Kolarovim,Rukavinom i sl pa da bude ekstra...
Kolarov dodje u BG pa talasa sa droljama.Ajde ti druze u Italiju pa tamo kombinuj sa kurvama... Ivanovic,mator covjek.Nije vise to to... Rukavina pa ja danas igram bolje od njega.Puna Srbija takvih igraca... Ima njih jos za odstraniti iz rep. Zivkovic,Radonjic,Serge to je svijeza krv!!!
Gola Srbija neće postići na svjetskom, prvenstva nisu vidjeli od Muslina 2012 pa do sada
PRIKAŽI ODGOVORE (1)