Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peticiju organizovat da narod odluci ko ce biti selektor moj glas ide Slavenu!
eto on lud za mjestom selektora BiH 😂😂 vjerovatno se potajno nadao otkazu u WHU kako bi mogao aplicirati za mjesto selektora. I jel se ti to zezaš ili si ozbiljan?
Mozda ga lova ne zanima ako zeli vise slobodnog vremena preuzet ce neku repku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ebiga Slavene. Žao mi je. Nije sve ni do tebe. Nikad taj WHU nije mogao podnijeti svoju ambiciju. London je teško breme.
WHU ide u drugu ligu, neminovno !!! Bilić je izgubio u svlačionici a ne može reći protiv uprave ni riječ. Doveli su sve što je tražio
Nemaju nasi para za ovog gospodina, jer dok oni sebi razgrabe sta ostane za selektora,a nije ni to nego njima treba podoban a ne sposoban covjek.. neko kome ce oni doci i reci ova 2 se trebaju prodati i moraju igrati...
sad ce ga odmah gurati za naseg selektora ma nama kad bu gvardiola bio selektor nebi valjalo...
Strašan trener, al' u posljednje vrijeme fakat nije išlo. Ko bude pametan, dovest će ga sad dok ne košta puno.
Uvek mi je bilic bio nesto antipatican jos hrvat zavrsice on u zapresicu
Šokac , marš kući ! Od prije dvaest godina ostao najmrži igrač Rvatske !
@KosovoRepubljik sta je sa kosova,od srba vam zavisi vlada dole,srba sve vise,siptara sve manje,prodje 20g kako vas vise ne tlace srbi a vi i dalje najveca beda bili i ostali,kad vam uletimo dole ima svi da vicete srbija,srbija a bilo je dosta lojalnih albanaca srbiji 99g ali ih je vecinu cesto pred celim selom da gleda,ovk ubijao jos od 1998
e jesu se usrećili sa moyesom, prosječan trener kao i bilić.
Eh da nisu sjebali jos u Brazilu onih 10 miliona eura sto su dobiili za kvalificiranje na SP, sad su mogli platiti Slavenu nesto i uzeti jos 10 na sljedecim kvalifikacijama. Ovako angazuj one koje niko nece.
u nevakat, sad će "naš" NS trčati da ga angažuje za selektora? P.S. svi njihovi kandidati moraju biti istjerani ............!!!
Zbogo Kikindo, na K te nabijem
Ma namjerno...sad ce preuzeti Hrvatsku repku :D gotivim ga ja nesto bas, ne znam ni ja sto
U Everton ga treba baciti