Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJEVO LJUBAVI MOJA! PRVACI BHT PREMIJER LIGE 19/20
CERNOBILCI ZENICKI NA APARATIMA, DRUGA LIGA! SAD VISE NIKAD NECE NAPUNIT WC SOLJU BILINO POLJE JER NEMA SARAJEVSKIH KLUBOVA DA IM DOLAZE HAHAHAHA
ZVANICNO KRAH(KRAJ) BH NOGOMETA!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Čestitke novom/starom šampionu.
SDA I SARAJEVO mogu na guzove proci ...
@Potrosacka123korpa njje zasluzeno
Reko sam ja da je Fk Sarajevo jest jednako SDA. Treba skinuti ovaj SDP u nasoj Zlatu ali ni posto po cijenu da SDA papci zasjednu umjesto njih.
PUN PEHAR MALINA
Ja ne znam što se ovo Željovci uzbuđuju,ove godine mi slavimo možda će te vi sljedeće,ako budete znali ispuniti UPLATNICU
FUJ!
Pi*ko samo briši i dalje
Najbolji pojedinac u redovima bordo kluba je Alen Šeranić
više vrijede one dvije titule iz mira, nego sav pleh iz njihovih vitrina
Jedino pravo i ispravno rešenje . Čestitamo novom i starom Šampionu naše nam drage države Bosne i Hercegovine 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦!!!
Seljovci, bit cete blagovremeno obavjesteni o dodjeli dipolome za rezultat protiv ŠAMPIONA, toliko...
Čestitke Mladosti na lavovski izborenom plasmanu u slijedeću sezonu.
I onda se ovi iz ovog SDA rezimskog kluba cude kako to da je Zeljo najpopularniji u nasoj BiH....hahahahaa....nikad za nikad necete biti prvi u gradu Sarajevu a i u BiH po broju navijaca i popularnosti taman dobili na guzove jos deset titula za zelenim stolom....bagro rezimska od kad ste postali....fuuuuuj...!!!
Ovo je trebalo poništiti bar neka titule nema fuj smradovi prošli put nema europe sad nam nedate da osvojimo titulu bljak al Zato Nemože biti svak ŽELJIN MANIJAK
mala moja dodji rocku da ti ispod pupka zasadi vocku xaxaxo tm87
Naš fudbal je odavno dotakao dno, ali ovo...zbog dva kluba (Sarajevo i Borac) da se donese odluka o prekidanju lige, a postoje svi uslovi da se nastavi...jadno i žalosno! Čestitke Sarajevu na "zasluženo osvojenoj" tituli! Šteta zbog Zvijezde, mogli su se izvući da se igralo do kraja, a Čelik...bolje za njih što su ispali, nadam se da se oporave i uskoro vrate!
SARAJEVO ŠAMPION! Kome smeta neka se muda napase.