Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da nas predstavi u lijepom svjetlu, on nas bruka... Kud ces dalje..
Predstavi nas ti bolje ako znas ;) Momak je uradio sta je uradio , imao je vjerovatno razloge za to ,sve da je najgori sebi je i sam ce svoje greske ispastati,a vi koji ga pljujete i osudjujete mozete ga samo oralno zadovoljiti
HALO....KLIX....ČITATE LI VI OVE KOMENTARE OD @Franziskus1....... ...ZAŠTO OVO NE SANKCIONIŠETE......ILI ČEKATE DA JA NEŠTO URADIM.....IMAM DOVOLJNO MATERIJALA !!!???
Shvatam ja da ga mnogi medju nama Bosancima vole i cijene za ono sto je dao reprezentaciji, ali ja nisam medju tim mnogima. Ciro Blazevic je rekao da je ovo najegoisticniji igrac kojeg je ikad vodio. Potuk'o se u Montpellieru-rijesili ga se. Potuk'o se jer ima misljenje da je on sin Boziji. Dos'o u Sevillu-potuk'o se sa Medelom jer je ovaj startovao malo jace. Rijesili ga se i poslali ga u Rusiju. Kad su vidjeli u Rusiji s kim imaju posla poslali ga u Leverkuzen. Ako sam pogrijesio redoslijed-svejedno, jer ga vise ne mogu upratiti zbog Spahicevig ekscesa. Njegovom bratu u Leverkusenu nisu dali da udje, mirno mu nisu dali, nisu ga istukli. Ovaj uletio kao da mu je neko brata udarao, kao najveca sirovina. Nije on uletio zato nego radi toga sto njegov ego ne moze da podnese DA SPAHINOG BRATA NE PUSTAJU NEGDJE, jer je to, ipak, EMIRA SPAHICA BRAT! Da ne kazem da se potukao i sa Ibisevicem (mada je to demantovao). Ovaj covjek je narcis. To se vidi. Protiv Nigerije je bio odlican (sarkazam).
Taka Država šta god hočeš moraš imati nekog da ti završi pogura:Ambulanta ,bolnici,nalazi,muriji cenera,opštini,na koncert karte.Naučile bošnje bajdalije sad nek idu u muriju umjesto njega !!
PAPAN OSTAJE PAPAN,MOZES SELJAKA IZ SELA -AL NIKAD SELO IZ SELJAKA ,SPAHICU ZA TEBE SU SAMO ČEVLJANOVIĆI
Pravi čobam :/
emire od nasih mozes samo imat probleme bezi od budala druzi sa njemcima eto zbog njih ces sjebat karijeru
Kad budete znali sve detalje onda komentatišite a do tad psssst
jedite govna svi vi koji ste protiv spaheeee....seljaci jedniii uz tebe smo spahaaa !!!!
Bas smo seljacine na kvadrat..
Spaha, kako ces dici ruku na zastitara, brate slatki? Ma, glavom ga...!
Nažalost,, nije mu to trebalo,,činjenica je da je pred kraj karijere i u najboljoj formi ikad,,, ovo mi miriše na raskid ugovora,,šteta
Sigurno mu je to bilo zadnje na umu da se pomarise, al haveru hajde ti ostani miran dvojica te cuvaju a trojica ti dave jarana ili buraza
...i taj buraz, šta je htio usro se bratu u karijueru eto kakav mu je buraz gluplji od samog spahe...šta hoće bez para u vip...pa ne može nije to bosna...i baš oni koji imaju lovu i koji su stalno po evropi i putuju trebali bi to više u svojoj telećoj glavi da skontaju! nema štela nema jaranstva...ima sistem...što si nisu pravovremeno inašli karte za vip lože...sigurno bi vrlo lako mogli i preko spahića... al jok...da je kako okolo hodati raspojasan ko kakav kralj ko da je neko dužan tebi jaja titrati samo zato što si ti spahićev drug! pa ne može...i merkelova dodje pa se i onda drži procedura i sistema!
Spaha uvjet bio i ostao legenda
seljak bio i osto
Bosnjo krkan :D standard..