Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Pape,odveo si nas na svjetsko,ti si nasa legenda.Hejteri pozz!
tjeraj kozoglavog, vratite nam telećoglavog.
zašto pisati komentare na klixu, kad od 150 komentara ostave rečmskih 5-6. ovaj kurčev portal treba napustiti što prije.
Imal kaseta Suskeeeeee???
tjeraj kozoglavog, vratite nam telećoglavog.
ovaj ćiriličar je u pravu. samo spominjete šuškavac i videokasete, čovjek malo staromodan pa šta. ispadanje iz grupe na svjetskom nije njegova krivica nego igrača(sjetite se kabadahije protiv najdžirije).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
valjda 61-godišnji...
sretno legendo,kad bi danasnji igraci naucili od tebe makar 25% sto si ti znao taj tim bi io prvak Turske
Čuvaj se Pape, ne vjeruj nikome i ne spominji Gulena!
Ovako će biti: Prije Buraspora: Možda ćemo pogledat neke njihove kasete ali nećemo se previše zamarat sa protivnikom najbitnije je da mi budemo na nivou Poslije Buraspora: Znali smo šta nas čeka moji momci nisu podcijenili Buraspor ali nije loš ni bod ima još dosta bodova u igri Prije Kasimpase: Ako ne možemo pobijediti Kasimpasu ne trebamo se ni boriti za Evropu Poslije Kasimpase: Iznenadili su kako su brzi i borbeni imali smo neke sanse koje nismo iskoristili
Prije Fenerbahce: Očekuje nas jako teška utakmica protiv jedne od najboljih ekipa u Turskoj pa slobodno mogu reći i u Evropi . Poslije Fenerbahce: Nismo očekivali da pobijedimo ali nismo očekivali ni debakl , sad šta je tu je , a u sljedecoj utakmici moramo uzet tri boda Prije Rizespora: Gledali smo njihove kasete i necemo ih podcijeniti Poslije Rizespora: Cijelo vrijeme sam upozoravao da Rizespor zna biti izuzetno opasan. Sad sta je tu je 1 bod iz 4 utakmice nije nesto.
Sretan put u 2 Tursku ligu.
Teleća glavušo pokušaj ih ubijediti da su bolja dva boda nego tri
ne treba se zalijetat'....
Ne odustaje. Hajde de, valjda ga neće nogirati do kraja sezone.
Bio je nas najbolji igrac iz BiH, odveo nas je na prvenstvo i po tom je nas najbolji trener, vidjecemo kada i dali cemo docekati da nas neki drugi trener odvede na veliko takmicenje. Nije Safet Susic zasluzio da ga se napada. Takvi smo ti mi hebo ti nas neko rece.
pipiun2 ciro nas je odveo a susic je bio samo putnik u avionu. i da, jos nesto, gore pise 51 godisnji .... Safet ima barem 10 godina vise.Turci kad vagaju meso nikad se ne zajebu pa manje naplate ali godine ionako nisu vazne. Valjda se Pape tako osjeca.
@Avalon777 Izgleda da si pojeo neku pticurinu sti imade pticju gripu.
Dobro se sjecam sportskih novina "Tempo" , Safet sa loptom a ono oko njega na Marakani lezi par igraca Crvene Zvezde...Pape je bio svjetska klasa igraca i jedini trener koji nas je odveo na SP...skroman i dobar covjek kojeg vole i cijene: Ciro, Osim, Vaha, Baka, Mesa, Dzajic, Bajevic...sve najbolje legendo.
bih sport smijsan si fakat
@Avalon777 Da kojim slucajem sudija nije ponistio regularan gol Dzeke protiv Nigerije i BiH prosla u drugi krug....ko zna sta bih se poslije desilo...zanima me kakvi bi onda komentari o Susicu bili...pozzz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zašto pisati komentare na klixu, kad od 150 komentara ostave rečmskih 5-6. ovaj kurčev portal treba napustiti što prije.
Nije 51 - godisnji selektor vec 61-godisnji tako bih ispravio pisca ovog teksta na klixu.Znam dobro da je isto godiste od mog babe
sad moraju otvoriti videoteku
propali ste skroz toje kodaste zavezali kamen oko vrata pa skoćili u bosvor da plivate. šuškavac če vas zatrjeti
Vrati suskavac !