Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa konja na nilskog konja
Barcelona je vec odavno krenula stopama Milana
Joj šta uradi Flick ocm😂
Samo jos da se Bartoemu skloni, a ovo bi mogao biti dobar Duo Ronald Koeman i Alfred Schreuder jos ako im se pridruzi Larson..moglo bi se nesto i uciniti. Posjetiti nas yt kanal za sve fanove Barce: https://www.youtube.com/watch?v=PHalLxTEvqg
Trener koji je poznat po tome što ne daje pardona nijednom igraču na osnovu njegovog statusa u klubu, igra igrače isključivo na osnovu njihove forme, kod njega nijedan igrač nema zagarantovano mjesto u prvih 11. Reprezantaciju Holandije totalno preporodio. Da bude u pola trener kao što je bio kao igrač, Barsa je na konju.
Najmanje je do trenera
Quique Setien izmislio fudbal za ovog.