Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ba tokom zime, zima nastupa 21.12. A prvenstvo završava 18.12. Valjda kasna jesen...
@doff ma sve ti je to kod njih ljeto
Za realan logo preporučujem fotografiju radnika iz bangladeša koji ispred stadiona dobija par udaraca bičem. Fotografisano od strane novinara iza rešetaka.
Nevjerovatno da osam stadiona moze stati u tu zemlju kako je mala..kao da igramo i gradimo Monopol.
Fudbal sve vise lici na fashion industriju i sve ga manje pratim i sve se bolje osjecam zbog toga!
@Zigollo Odrastaš, fudbal je isti, ti se mijenješ :)
Nekontam, zar ce igrat i lige i sp istovremeno?
elegantno, kako i prilici katarcima.. jedinoj normalnoj naciji na vrelom bliskom istoku..
isti onaj ribbon za rak dojke
iznenadjen sam kako je lijep
Svjetsko u Kataru, jos zimi, koja glupost...
od ovog orkestriranog hejtanja protiv Katra mi se povraca. Dajte prvo da vidimo pa cemo onda suditi jesu li dobro napravili
I tako Katar će da skrka nekoliko milijardi dolara u fudbalske terene koji će se koristiti mjesec i po a poslije toga, raspad sistema. Ali daj narodu hljeba i igara!
Ko zivi i radi od nasih u Kataru imat ce tu privilegiju da gledaju utakmice,vjerojatno nase repke nece biti jer smo nazalost postali menadžerska repka, igraju podobni a ne sposobni ps Od Brazila do ponora!!
@Dario_tz U reprezentaciji BiH ne igraju ni podobni, ni sposobni, nego nesposobni.
@Dario_tz Prema Vašem mišljenju koji su to točno sposobni igrači koje bi trebala uključivati repka, a ne podobni kako Vi tvrdite?