Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostat će upamćen po tome kako je devastirao madridsku ćenifu 2-6, i 5-0. epski rezultati, gdje bi veći otpor pružila bracina vrbanjuša od ćenife. također će ostati upamćen po tome kako je sir vojvodu šešelja otreso 2 puta u finalima lige prvaka. hvala ti na svemu gigante, 4 godine uživanja u najljepšem fudbalu svih vremena.
PEP,HVALA TI TA SVE! LEGENDOOOOOOOOOOOOO,SRETNO GDJE GOD OTIŠAO
Kako mi je tesko :((((((
Dosad mi je Barca bila dragga ali pošto je novi trener \"Tito\" prelazim na Real Madrid!
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
kako mi je zao :(
historija se ponavlja, opet Tito protiv fašista, heh! :)))
Jedan jedini Sir ALex Ferguson KRALJ SVIH TRENERA ... ;d
Zaslužio je svaki respekt od mene pravi trener i ako mi je real malo draži i vjerujem da će ubrzo naći posao
ok, i barca je imala losih kupovina ali je barca osvajala trofeje... guardiola je super trener ali nece nigdje uspjeti osim u barci, siguran sam... ako je iko procitao biografiju zlatana ibrahimovica koji je otisao iz barce zbog guardiole, shvata o cemu pricam.... barca ne bi sada smjela dovesti nikakvog holandskog trenera jer bi je to pokopalo... ali sam allardyce... ;)))
Papak ćelavi trenerski.Mrš!!!!
VELIKI Gospodine hvala ti na svemu i sretno u daljoj karijeri, vratit ćeš se ti opet u Barcu i harati Evropom i Svijetom, ono što ću pamtiti jeste kako si ga kulturno zavlačio Mourinhu na njegove prostačke provokacije, dovodio si ga do ludila...DRUŽE TITO sretno...nastavi biz
ČAVI,INIESTA,MESI,FABREGAS,PIKE,PUJOL,BUSKEC,THIAGO,KUENKA,TELLO,VALDES,PEP...JEDNA LJUBAV.JEDAN KLUB.JEDNA ŠKOLA FUDBALA. EL MANSIA.Još će te se nagledat \"malog fudbala\" u šesnestercu protivnika.Pep odlazi.Ali tika-taka ostaje kod kuče.
Cujem Dodik hoce da ga angazuje da vodi \"srboslaviju\".
Živio Tito.
Iako je on trener Barcelone, zao mi je sto ide... Bio je fer, korektan, pravedan.. Za razliku od ostalih clanova Barcelone... Sretno ti Pep-e!
Preci cemo ako igdje onda na tvoju majku staru.Sincerely,Barca fans!!!