Stigao iz Shanghai Shenhue
40
Zvanično: Nicolas Anelka potpisao za Juventus
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kralj, pa gdje on i u kakvim sve klubovima nije igrao. Da mu pozavidis :( Bravo, Nikolase brate :)
Na ovoj slici izgleda veoma motivisano.
nek nam vrate DEL PIERA
@ptica Džeko ne može jer u Juvetu već imaju dva stranca (izvan EU) što je max za seriu A
Conte zeli 5 napadaca i kraj rasprave. Ne mogu dvojca igrati ligu, kup i LŠ.
prepademe ovaj redbul
zar nije lakse kupiti 2 visokokvalitetna napadaca? dzeko i llorente npr da igraju. trenutno imaju 5 napadaca, koji svaki zabije po gol na 10 utakmica. steta za juve.
rossonero ti si izgleda malo zalutao... o kakvom bali i kaki ti pricas bgt? jedino ako berlusconi u transfer ukljuci i barbaru mozda cete dovesti jednog od njih :D a i da ih dovedete obojicu opet bi morali makar da se progurate do 3 pozicije, pa da imas pravo da kazes da ce oni nekoga resetati :D
precijenjen igrac - bar u odnosu na cifre za koje je transferisan
hahahahaha gdje su sada oni sto su jucer ili prekjucer ismijavali transfer Zaccarda (31)....Bojim se da ce vas resetati Balotelli i Kaka!!!
uvreda za del piera ccc