Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa malim brzim napadacima Liverpool trenutno podsjeca na M. City...ako zele titulu, onda im treba napadac kao Edin Dzeko.
Imali su Bentekea i Carrola. Nije to Kloppova igra i ne ide tako. Trenutno se šuška u Aubameyangu koji bi se uklopio u Lpool. Pa vidjet ćemo.
@PosrbljeniVlah Aubemayang je skupa mašina - strašno skupa mašina !!! Ali to je Klopov učenik ako se ne varam?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jos Dzeko da ode iz rome i naingolan i roma se bori za opstanak.Svakako je i totti otisao evo i salah je a sumnjam da ce i dzeko duze od sezone jos.
ti govoris ko da ima 19 godina. ako hoce da mijenja sredinu i ostane na visokom nivou ovo mu je zadnja sansa.
Falit će Romi koja će za njega teško naći zamjenu.
sa srecom dobar igrac i jos bolja osoba
Osta Dzeko bez drugog Misketa.Puno srece Salah na ostrvu
novi Gervinho
Kao veliki navijac liverpoola na zalost moram reci da smo jos daleko od titule. Dzeko ne bi bio ono sto se trazi, medjutim Aubameyang u svakom slucaju bi. Dijamant formacija naprijed: Aubameyang Salah - Mane Coutinho bi bila strah i trepet. Uz to na klupi bi imali Firmina, Srurridgea i Lallanu koji u svakom momentu mogu da zausmi skoro bilo koju poziciju u ovoj formaciji. Samo nije sve u napadu, nama treba zvijer u sredini, neko kao Kante. Keita iz Leipziga bi bio savrsen
sve si lijepo napisao, al dobijas minuse zbog Dzeke :D ubaci i Dzeku u prvu postavu i eto pluseva :)
Vidi minusa? Zasto? Je'l to gore navedena formacija plus Keita ne valja? Ili je to zbog misljenja da smo jos daleko od titule? Da cujem prijedloge ostalih strucnjaka?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Funk! Ovo nikako nije dobro... Džeko nedaj se!
Ovaj ne vrijedi vise od cenera i to da se udaras nogom u guzicu.
bas mu to i statistika govori.. kad je salah igrao dzeko je imao 50% vise sansi da zabije gol..
Hajmo salaše
Budala lik.. U Romi je razvaljivao. Sad ce propasti kao u Chelsiju sto je.. Los potez totalno.
dobro si rekao