Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan reprezentativac u ligi petice..bravo majstore
Oho ho :) Sretno Miroslave..... Tresu se Grci
http://www.youtube.com/watch?v=w6lFJQvxpT0
jedan od najjačih mladih igrača kojeg imamo !! Pjanić i Stevanović !!
Sretno Steva zasluzio si
Naprijed Miroslave !
s hajrom momak .bosno ponosna jos jedan momak na evropskom putu
Jest stanovnicima genocidne drzaveee krivoooooo
Dabogda igro izabijo golove ko protiv Walesa. Boske sretno
ok
Čestitam legendo!!!!!!!
sve smo jaci, dvojica u Englekoj, dvojica u Španiji, dvojica u Italiji, trojica u Njemačkoj, to je ukupno devet reprezentativaca, odnosno velika vecina, sada imamo definitivno najjacu reprezentaciju do sada, kada dodamo jos i tursku ligu koja je baš jaka ima da nas se plase sve ekipe kad se plasiramo u Brazil. Plus imamo i najboljeg trenera do sada i normalo rukovodstvo u Savezu. Kad bi nam se ostale stvari poslozile u drzavi kao sto su u fudbalu nebi niko bio sretniji od nas, ali polako vrijeme radi za nas.
ovo je vijest koja čovjeku uljepša dan pa i mnogo više od toga... Spaha ljudina sačekao Miru i poželjeo mu dobrodošlicu...trebati će mu manje vremena a i biti će lakše da se adaptira zahvaljujući Spahi../neka svoga i u gori vuka/...a ono što je najbitnije i najvažnije je da će ako Bog da Miro iskoristiti ovu šansu i vrlo brzo biti igrač koji će igrati samo u velikim klubovima... mnogo uspjeha i sreće u budućem radu... spaha čuvaj malog dobro dobar je...
tooo Boske,razvali primeru,nek im oci stanu kakvog mi Zmaja imamo !
a husjenovic zar nece on u ligu5? haha
Izbriši i ovaj i ovaj gore post seljačino
Sve čestitke i pohvale za igre ovoga mladića od srca