Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zašto nema njegove žvake na ebayu???
hhahahahhahahah...mozda je progutao...
Osvojio je sve, sem Lige Prvaka (2 polufinala), kao i sa Chelsea-jem. Svi ocekuju da sve osvoji zato sto je najbolji, ali realno. Mou sretno dalje..;)
A sta je uradio sa Portom 2004, pa sa Interon 2010?? Tebra informisi se malo bolje ;)
Osvojio SVE, bez ovo 'sem LP'. Kritukuje se njegov ucinak u Spaniji, a moja konstatacija je ta da je imao isti ucinak kao i u Engleskoj dok je vodio Chelsea, sa kojim je osvojio ligu,kupove ali nije LP, a koje je bilo vise nego uspjesno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ne znam vise po koji put pisete da mourinho odlazi iz rm.. dobro je vise ebo ga
Kakvi sve amateri "znaju" pricat o fudbalu boze sacuvaj... negdje dole procitah "imao je tim sa najvecim platama " ,ja cu ti samo postaviti protupitanje , sta je imao sa portom , koliko je ekipa bilo skupljih od porta pa je uzeo lp. sta je napravio od interaa? sa interom je dobio barsu , sa realnom je bio prvak spanije(titulu uzeo barsi) dobio ih u super kupu, u zadnjih 6 utakmica ih tresao...i onda se neko napravi pametan i kaze murinho ne zna...istina je da je Jose na svoju ruku mozda cak i previse , ali o njegovom nogometnom znanju ne treba pricati ... RESPECT MAJSTORE ZA SVE STO SI URADIO ... PUNO SRECE I USPJEHA U SLJEDECEM KLUBU... IHALA MADRID !!!
Odlazim,odlazim rusim vam sne,u srcu vasem je bol i praznina,odnosim pare odnosim sve ostavljam vam Ronalda..
Želite izlaz iz krize i početi zarađivati preko 15 000 kn mjesečno? Nudim vam za početak besplatno! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkvalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
Steta, trebao je ostati. Osvojio je dosta toga, samo je imao losu sezonu sad. Jedan od najboljih trenera, mislim da ce ovo biti gubitak za Real. Bas steta...
*ebali te Modric i Callejon . .
hajde idi više!
Javier Zanetti: "Kad je Mourniho napustio klub, tek smo onda shvatili koliko smo izgubili" Simpatizer sam Reala, ali ne mozes imati kontinuitet ako mjenjas trenere kao carape. Zao mi je, ali mi se ionako nista ne pitamo.
:(
"dolazim u spaniju jer zelim dokazati da barca nije toliko mocna kao sto se prica..." sta bi levat? gdje su trofeji?
Cuj gdje su trofeji, pa zadnjih 6 utakmica ta Barca o kojoj pricas ne moze Realu nista... Sjeti se kako je Real uzeo Barci Superkup na pocetku sezone.
sjecam se: valdes na 3:1 u prvoj daje loptu mislim benzemi da smanji na 3:2 umjesto da barca uvali barem jos 3. onda u drugoj real odigra extra 28 min, barca dobije crveni i onda pocne igrati. ovaj portugalac podli je kupovao koga je zelio, imao tim sa najvecim platama, a opet barca uspjesnija od njega. moze se k*rcit po italiji i malo po engleskoj, a iz spanije SIKTER!!! zna se ko su tate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
konacno...
sta je su.pak...noga...sta ima,special one...