Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zrinjski uzima ove otpatke ostalih bh. klubova i pravi ozbiljnu ekipu, a ostali uvoze igrače iz srbije, crne gore i ostalih država, a svi su ti igrači neprovjereni.
ne igrajte dzaba, Zrinjski ce biti sampion - daleko su najozbiljniji od svih ...
Jesu, pokazali su svu svoju ozbiljnost na Koševu 😁 Da ste rekli Mladost možda bi i imalo smisla 🙃
imaju suce,politiku i tu je kljuc uspjeha zrinjskog!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da sam na Petrovićevom mjestu doveo bih Ivana Peku iz Zrinjskog, jedan od najboljih igrača u našoj ligi, ko god ga je pratio par puta vidio je da je dominantan, nije uspio u Dinamu pored Kovačića i ostalih, probati dovesti Koljića iz Krupe kao i Redžića(18 godina ima samo, naš U21 reprezentatviac) i tu da se završi prelazni rok.
Stiv@ kako ne kontas....nema vise pojacanja. to je i petrovic rekao.
Treba dosta love da se to dovede, a Zeljo ne plaća obestecenja za igrače.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretno Jasmine,nikad mi nece biti jasno zasto su te pustili...
Da se nije povrijedio sad bi bio stub odbrane sa Acom.... al šteta... yebena povreda dugo vremena bio van terena, i još toliko da se vrati do neke normalne forme... žao mi lika baš... Sretno Jasmine!