Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao sto rece jedan, bayern kad krene po igraca, on ga i dovede...
Super pojačanje. Mislim da Bayernu trebaju i nova krila, pogotovo ako prodaju Costu jer Roberry tandem je dobro omatorio.
tako je, bar jedno krilo ili da Costa ostane, mada su prije dva dana pisali da je njegov transfer u Juve skoro realiziran. Robben može još dobro odigrati ako nije povređen dok Ribery nije nikako za prvog sastava.
Nije bivši igrač Reala jer je stigao na posudbu.
Dobar posao uprave Bayerna. Posudba košta samo 10 miliona za 2 godine, poslje ga mogu otkupit za 35., a Real ga komotno mogao prodati Junajtedu za 70. Očito su uprave Bayerna i Reala u dobrim odnosima. Dobrodošao James.
Ispravka, otkup cijelog ugovora poslje 2 sezone je 60 miliona ali svejedno dobar posao. Za dvije godine će igrači iz bh lige biti prodavani za toliko :)
E nek negdje mogu i komentarisati danas
Mislio sam da svabe ne daju toliki kes za igrace...
Ne znam ko jos daje kes za igrace?
Svaka cast za Bayern. James je dobar igrac, ima finu statistiku u Realu. Dobar i kao marketinski potez, jer su Kolumbijci ludi za fudbalom. Profitirat ce i cijela BL zbog ovog, gledanost ce se povecati.
@opp Takodjer, Gnabry odmah ide na posudbu u Hoffenheim. Taman da i Hoff bude kvalitetniji pred nastupe u CL.
@Tyga Nije bas besplatno.... 5 mil eura po sezoni
nit je potpiso, nit je bivsi igrac reala..bice posudjen na dvije godine, s pravom otkupa..
Otisao na dvogodisnju posudbu, Real ce dobit 15 miliona i vratit ga hladno kao Moratu
@ChrisRone Bayern ima pravo otkupa.