Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On voli Sarajvo pravi je hordaš Husref Musemić jedan je od nas !!!
ŽELJEZNIČAR ĆE ''CRKNUT OD MUKE''
DRUŽE HUSEF MI TI SE KUNEMO,MI TI SE KUNEMO,DA SA TVOGA PUTA NE SKRENEMO,DA SA TVOGA PUTA NESKRENEMO!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepa vijest za sve navijace bordo tima, puno srece u Europi od navijaca Elektrobosne Jajce.
@JahacMagle2019 takodje i od Pingvina -FK Gorica Guca Gora.
stihijski se dovode igrači samo jer su slobodni i besplatni, od takvog sastavljanja ekipe nema nista. tim se menadzerskim "podvizima" ne moze niko pohvaliti to je bruka da ne mozes obezbijediti kakav takav budzet da se dovede iole kvalitetno ciljano pojacanje.
Koliko godina treba skupljati zekat da se nadoknadi minus u klubu?
u Francuskoj se održava svjetsko prvenstvo u fudbalu za žene .Utakmice se već uveliko igraju a vi ni jedne jedine vijesti. E moji novinari....
...treba mu dati odvezane ruke da radi kao trener do penzije, ne treba legendu pritiskati osvajanjem duplih kruna,kao što kaže i sam; boricemo se opet za titulu...on je srcem vezan u tome leži snaga Sarajeva
Legenda kluba. Zasluzio je da ostane. Nije neki takticar. Cak je providan citavu polusezonu. Kuci je gubio kljucne utakmice ali istovremeno imao srecu da su mu oponenti uzasno losi. Bilo kako bilo, zasluzuje i novu sezonu.
@Sisoqo Nema se sta dodat ni oduzed. Djelim potpuno misljenje s vama. Treba priznat da su konkurenti bili najblaze receno losiji nego predhodnih godina, ali da zasluzuje zbog duple ugovor, definitivno da.
Ferguson za sirotinju
Dzaba vam sve RODJENI SVE OSVAJAJU.......svinjski👹👹👹 jeli vas STRAH ko dolazi 👹👹👹👹
aferim svim stranama u pregovorima za postignut dogovor! za sampione drzave cijele za BordoBijele...👏💪🏆🚩🚩🚩
Nemoj biti tvrdoglav ko mazga,nemoj stvarati u svlacionici sebi neprijatelje te na taj nacin sam sebi jamu kopati. Zelim ti puno srece i puno trifeja sa nasum Sarajevom. Budes li zasrao tjerat cemo te dzaba ti ona balavurdija parole sara.
Narednu sezonu će Husrefu biti grebano sve po spisku ako nebudu prvi. Naša posla.
27 i 28 jula je Čevljanska 30 ili 31 (utora ili srijeda) će biti kobni za Kitare
@Kanuni-Svake godine ista priča,pa biće valjda jednog dana iza nedelje.😂😂😂
Svi ostali neka se odmah opuste i ne razmisljaju od tituli. Igrajte rastereceno i za izlazak u Evropu. Mozda jedino u Kupu BiH da se okusate, ali i tu su vam svima sanse mizerno minimalne. Ja volim, volim, volim samo tebe i samo tebi, tebi dajem sve, sa sjevera ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te.
Nagradno pitanje za Pitare institucija beha fudbala D _ _ _ V _ _ _LJ_ ?
...na vrh mi jezika.
Jedva čekam euro nastupe Capajeba♥