Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sve se vrti u trio: Musemic, Janjos, Uscuplic... oni su utemeljeni a svi drugi ne postoje
Tvoj problem sto pratis Sarajevo od 2009.
kad vas borac u nedjelju nakanta, letiš ko roda.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E hajmo sad polako. I ne dirati ga bar 2 sezone , pa kako god . Musemic je dokazani strucnjak , prema tome pustimo ga da radi . Bez obzira kakve god rezultate bude pravio.
kad vas borac u nedjelju nakanta, letiš ko roda.
što ga ova klixova seljačina briše komentare. pitar se dočepo klika. crkni kljukušaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
PA GJE CES HUSREFA OPET ORA POMOCNIK.........,ZNACI ZA JEDNO GODINU OPET CALA IZ OPSTINE DOLAZI,NEGDJE IZMEDJU DZENO,A MOZDA I REPUH SE UKAZE!!!CIRKUS SARAJEVO,TJERAJ OVE UBLEHASE,IGRACE OD IBRAKA I HUSARE DAJ DJECI SARAJEVA SANSU!
Husreefe, dabogda ti nama penziju zaradio u FKS a ove hoštaplere poslao sve u p.m.!!! uprava napolje!
S konja na magarca i obratno...
Do novembra i onda opet drugi
I opet ce bit psovanje majke i ostalo.Nije problem u treneru problem je u upravi treba nekog izrokat ko mamica i druga prica bi bila
Prva utakmica - On voli sarajvo, pravi je hordas, Husref Musemic jedan je od nas Druga utakmica - Jebemo ti majku Hursefe Treca utakmica - Husrefe odlazi I tako opet za godinu dana, kada sa klupe ode Uscuplic 😂
UMJESTO DA ILIEVSKI OTJERA IHTIJAREVICA I BULJUBASICKU I NA NJIHOVE POZICIJE STAVI MUSEMICA A NE NA POZICIJU TRENERA JER MUSEMIC NI POTENCIJAL NI ZDRAVLJE NEMA ILIEVSKI JE TREBAO BRADARICA ILI JOZAKA POSTAVITI. OVAKO JE SPASIO TALDJIJE IHTIJAREVICA I BULJUBASICKU KOJI SU UNISTILI IGRACKI SARAJEVO SA OVIMA IGRACIMA BEKICI SARICI RAHMANOVICI IVETICI OVO IZ SRBIJE
Do kada?!
ni Murinjo im nemoze pomoći :-)
Ne kontam ovo konstantno vraćanje u prošlost. Od toga nema napretka.
Vratio se BABO 👏👏👍👍
Ko razumije Husrefovu demagogiju,a po komentarima vidim da velika vecina pojma nema, onda je svjestan da borbenosti i ljepote u utakmicama nece faliti...rezultat je uvijek nepoznanica jer u PL jedina razlika medju klubovima je koji imaju vise portala na svojoj strani,razlika u kvalitetu skoro da i ne postoji.
Bez riječi sam.
Jos Paju za direktora,fudbalerima plate po ucinku,za svaki izgubljeni bod na Kosevu po 20% od plate i plan za 4 maredne godine.Doci ce i rezultati.
Slave Divovi ko da je Murinjo doso ne moze se pita od ..vana pravit nemate 5 dobrih igraca