Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako postoji klub u PL koji je zasluzio hladjenje u nizem rangu par godina, onda je to Sarajevo. Samo to ih moze nauciti pameti.
znamo da bi mnogi to voljeli vidjeti, ali zar fakat zaslužuje klub poput Saraj'va to da doživi i da još njegovi "simpatizeri" gledaju kako se to dešaa? neki članak o propadanju Veleža ili Čelika, svima kao krivo a niko da mrdne prstom. upropastiše sve što dodaknu, a mi sami sebe varamo sa "ma biće bolje ako Bog da"
Husref Musemic
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kada smo skandirali uprava napolje nismo mislili samo na Repuha gospodo. Riba smrdi od glave i vi ste krivi sto nas dusmani ismijavaju. Zivite od Sarajeva govna pogana...
Da niste samo skandirali, negi i da ste dosli pred upravu pa ih na guzicu izbacili, druga bi se pjesma pjevala. Nema nista od navijanja druze. Stoka je to debele koze, i verbalno ih ne mozes uvrijediti ni na koji nacin. Jedino sto silnici razumiju je jezik sile.
@skroz.anoniman Treba napisati parole na malajskom kineskom, pa turit na FB, da i Amidza skonta kolko je sahata!
Uprava kluba je kriva sto mu je uopste i omogucila da vodi prvi tim.
Ako ne dovedu nekog iskusnog stručnjaka iza kojeg stoje rezultati onda ništa nisu uradili! Ja kažem možda ste i dobro prošli zbog ovog poraza u derbiju jer ćete bar smjeniti amatera. Nas čeka ista sudbina, ostade nam amater samo je pitanje vremena kada ćemo i mi zaredati kao i vi sa porazima, što je najgore, poslije derbija ispade trener a niko ni ne obraća pažnju da tri pasa povezali nismo, da smo gol iz penala dali, da su protivnici penal promašili, da je možda još jedan bio.
Hbga, hosh rezultate jal trenera?!
Moram priznati da bas uzivam gledajuci kako kitari propadaju! a razlog mog uzivanja je proslosezonsko podjebavanje bez granica! Da Bog da se ugasili!
Mourinho se spominje kao jedna od opcija
Jup Hejnkes raskida njemacku mirovinu, vuche ga zov Divovskih Pitara!
@BORDO DNK Promjenili brend virshli?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo taman nastavi sve gubiti, nema šanse ispast pored klubova kao Čelik i Vitez
Neb ja stavio ruku u vatru, ni kukuruz!
Sramota za Sarajevo
Konakovic bi mogo to u slobodnom vremenu trenirat!
Najbolje da Svrakic preuzme, on "najbolje" poznaje ekipu hahhaha
Show "Trener možeš biti ti" otvara novu rundu prijava. Prijavi se, možda baš ti postaneš binda-trener. Prijavu donesi lično na adresu: "Kineska plastika, Zapišani prolaz 4 71 ooo Sarajevo" Sa naznakom "grupna faza LP uskoro". Ime sretnog dobitnika objavljujemo u proglasu "bordo binde 1946".
@Rizzo Uskoro prijave i za "Asistent možeš biti ti". Pobjedniku ovog takmičenja (tačnije njima trojici) osigurano mjesto glavnog trenera za 3 mjeseca. Uskoro više informacija. Stej tjund
@1946zauvijek Šta je bolan, je li ti to nešto nije pravo, upravim ti ga majci?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nikad nije ni bio za trenera
Ako je imalo pametan, nece zbog svog zdravlja dolaziti na klupu.
Nek him Sabrina dadne, imace vishe kuveta!
Vrijeme je za strucnjaka iz Malezije kineskog podrijetla!
Pa dokle ovako vise. Daj ba malo stanite na loptu dajte trener da ostane jednu sezonu u PM. Pa necemo nigdje ovako. Kako nece bit' kriza kad mjenamo trenere haman nakon svake tekme.