Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo vas on....
Eldin Jakupovic nije zaigrao za BiH jer mu je najveci lopov u savezu i najbolji jaran Fahrudina Radoncica - Ahmet Pasalic trazio novac da zaigra. Isti Pasalic je trazio lovu od Zlatana Ibrahimovica 1999 godine, kada je Zlajin otac dolazio iz Svedske i svog sina, koji je tad za Malmo igrao, nudio nasoj selekciji. Pasalic i Usanovic su tada rekli da Zlatan Ibrahimovic "nije dovoljno talentovan" za BiH. Valjda nije dao po 90.000 eura u ono doba, da plati reket Pasalicu.
Sa srecom, sta ce covjek zna da pored Hercegovaca i istocnjaka nema sanse da brani za repku zato je pokusao na drugoj strani.
Šta ima ovaj Švicarac dragi klixe sa fanovima u BiH?!
Bravo svaka cast dobar je golman
Nise los izbor bolje biti u selu gazda nego ugradu sluga.