Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a klixe zar ne potpisa za inter već pet-šest puta?
I M P E R A T O R
tata igre definitivno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno majstore !
Mozda je ovo i najbolja varijanta, u Romi je sigurno prvotimac, vec se navikao, ima 33 godine i sigurno nova navikavanja da bi mu teze pala. Rim je blizu Sarajeva, pa moze i kuci cesto da skokne... Uglavnom nek mu je sa srecom!
jupiiiii nemoram sad i interov dres kupovat djetetu
Kralj
LEGENDA
Ovom menadzeru faca pokisla kao da mu je neko iz familije umro
Amar na aparatima
Valjda konta da je glavni baja u onakvoj Romi kako god ga okreneš.
Nista od mog StartUp preduzeca da selim ove naše zvijezde... Sretno Kapitenu
I jarane ti si igracina ali ti fali jos koji trofej. Ti si trebao krunisati svoju karijeru Chelseaom ili Interom itd. Roma je u Italiji ko Everton u Eng ,Sloboda u BiH...nisi se trebo tu zadrzavat.
Ja im ga ne bi osto. Totti igro citavu karijeru za njih i na kraju ga otjerase. I De Rossija isto. Cim nema od tebe koristi nabiju te nogom. Samo se jednu sezonu pojavi neki drugi i tebi je noga.
A Amra sama na SFF, a nije joj vjerovat
Eto ja zaplakah
Sada je kralj Rima...
Ovo je bila igra koju je "potegao" menadzer tako da bi se od Rome izvukao sto duzi ugovor...nabrijali pricu oko odlaska a ovi ga u Romi pocuclali i to kako...navuceni ko kondom na cunu
Znaci da se do tad sigurno nece rastati. Siguran je.....
Gledao sam Romu samo zbog Džeke, a tako sam se radovao što ih neću više gledati.
Ima li dosadnije ekipe od ove Rome?! Da je prešao u Stupčanicu iz Olova draže bi mi bilo. Dosadni su, brate, kao da sam ih ja sastavlj'o u tim.