Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1000 poena izgubio od Kyrgiosa na Indian Wellsu. Namjestili su mu ga dvaput, i opet će. Ovako štedi vrijeme i snagu za predstojeće masters turnire gdje nikako ne bi smio ispast u prvom kolu ! Ako i tu odmah ispadne, a što nije nemoguće, svemu dođe kraj pa je došao i njegovoj bajci !
Nole je strasan teniser i jos uvijek relativno mlad.. vrlo je moguce da se opet vrati na vrh.. njegovo trenutno stanje, je trenutno, proci ce..
...bukvalno.....boli ga lakat 😉
ma prića raja da mu žena neda jest samo gricka salatu i pije vodu
Trebo si hebat ženu, a ne ona tebe.
Nemoze se napisati ista o Noletu da neki zatucani Bosnjo Turkofil ili neki skutor ne pocne prospati svoju bolest.. sta vam je samo skrivio Nole nije mi jasno.. Eto, i Dzumi vam trenira i zivi u Beogradu a Turci nisu nesto sposobni u sportovima izgleda - ni u nogometu, ni u tenisu.. mozda u kosarci, iako ne pratim taj sport.
Gl'aj drogalja. Kako Mašu u'vatiše nabobanu tako i ovaj propade
Propo ko trosjed
dodijalo mu više igrati izgleda.
Meni je najjaci opsti hejt na njegovu zenu zbog rezultata u zadnje vrijeme. Kao da je Novak jadno, bespomocno dijete uhvaceno u zamku zle vjestice. :/
@rea Nije opsti hejt na zenu, nego je opsti hejt na onog vrača sa kojim suradjuje haha a na zenu je regularni hejt zbog toga sto je postao vegan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)