Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deni, želim ti uspješnu karijeru u dresu FK Sarajevo, da postaneš legenda kluba i grada. Da nakon dugogodišnje karijere osnuješ školu fudbala u npr. Ilijašu, i da klub dođe i otme ti terene i otvori svoju školu fudbala "Gojko Cimirot"
Uuu pojacava se torpedo sad i ozbiljno
Dobro došao u manji Sarajevski klub, vjerujte vecu budalu od igraca upoznao nisam, on sam sa sobom nije dobar
eto ti znas ko je dobar sam sa sobom
dobrodosao u najveci bh klub
Jako pojačanje, taman da izbore to 3. mjesto i plasman u Europa ligu, a onda da mole Boga da ne nalete na Monchengladbach.
gladbah bajerna oguli ti pametnice pocni balet pratit a Sarajevo je uvijek velikane na Kosevo dovodilo,ne provaljuj se vise zivi u svojim standardima