Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi igrac u pravi klub, Red Bull Leipzig ce biti novi prvak Bundeslige!
Lik vrijedi vise nego svi igraci Sarajeva i Zelje skupa (transfermarkt). Samo jedna od milion cinjenica koliko je nasa liga jadna i kakav se fudbal ovdje igra..
Željo, Sarajevo, Zrinjski i Borac skupa od rata do danas nisu napravili transfera ukupno 35 miliona
Jarane...30 000 000...mozes kupiti sve klubove iz svih sportova u BIH ze te pare. Nasi 'menadjeri' i klubivi prodaju talente za sitnis...bitno da pojedinci ubace koju marku u svoj djep, boli ih kura^ i za klubove i drzavu i narod i sve...zato i nemamo rezultata na nacinalnom nivou...svi malo bolji odose pod druge zastave!
Pametan potez
Sretno Olmo...Sretno Dinamo...
Tamo će da bude još bolji. Majstor